Hacı-Wan Kenobi
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Asus anakartıma ez update ile bios güncellemesi yapıyorum 10 dk geçti ama hala o güncelleme çubuğunda ilerleme yok sorun ne olabilir veya bu normal mi
zaten uzun suruyor normalde diye hatırlıyorum birazdaha bekle.Eğer biostasan ve şuan güncelliyorsa sistemi kapatma .Asus anakartıma ez update ile bios güncellemesi yapıyorum 10 dk geçti ama hala o güncelleme çubuğunda ilerleme yok sorun ne olabilir veya bu normal mi
Şu an 14 dk oldu hala aynı ama sisteme dokunmuyorum bekliyorumzaten uzun suruyor normalde diye hatırlıyorum birazdaha bekle.Eğer biostasan ve şuan güncelliyorsa sistemi kapatma .
Benimkisi de asus anakart ez update ile güncellediğimde 15-20dk sürmüştü bence şuanlık bir sorun yok ayrıca hangi sürüme güncelliyorsunŞu an 14 dk oldu hala aynı ama sisteme dokunmuyorum bekliyorum
0603 den bu kurulu gelenBenimkisi de asus anakart ez update ile güncellediğimde 15-20dk sürmüştü bence şuanlık bir sorun yok ayrıca hangi sürüme güncelliyorsun
Anakart modeli ne birde0603 den bu kurulu gelen
1804 e
Asus prime b550m a wifiAnakart modeli ne birde
Aa evet ben yeni gördüm ben yanlış anlamaışım pardon ben flash ile güncelleme yaptımben msi dragon center dan yapayım dedim hiç açılmadı bios pilini tak çıkar yapıp flash ile yaptım 1 dk sürdü o yüzden her zaman flash ile atıp yapın anakartınız destekliyorsa
e o zaman ekran da bar vardır %kaç olduğunu gösterir zatenAa evet ben yeni gördüm ben yanlış anlamaışım pardon ben flash ile güncelleme yaptım
Evete o zaman ekran da bar vardır %kaç olduğunu gösterir zaten
Hocam ben 20dk bekledim düzelmemişti dua edin sıkıntı çıkmasın. İnşallah pili tak çıkar yapınca düzelirŞu an böyle bırakıyorum kahvaltı yapmaya gidiyorum umarım gelince düzelir