C diskimde bir problem gözükmüyor fakat D diskim tamamıyla boşalmış durumda. Kullanabiliyorum ve disk gözüküyor fakat disk tamamiyle boşalmış. Bu neden olabilir. Geri getirebilir miyim?
C diskimde bir problem gözükmüyor fakat D diskim tamamıyla boşalmış durumda. Kullanabiliyorum ve disk gözüküyor fakat disk tamamiyle boşalmış. Bu neden olabilir. Geri getirebilir miyim?
Nası yapılıyordu? Bir yerde temizlettikten sonra kişiye bios update i de yaptırdım. Yaparken fs0 fs1 fs2 fs3 gibi şeyler yazıyodu. 0 olanda veri yoktu daha doğrusu veri barı gözükmüyodu. fs1 olan c diskimdi. fs2 de 500 mgb veri vardı ne olduğunu bilmiyorum. fs3 usb driverimdi. fs yerine başka harfler de yazıyo olabilir ben harfleri atıyorum ama sayı sıralaması doğru.
c yi de biçimlendirmemiştim sanırım ama ondaki veriler duruyor. ben daha bi eksiklik görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steamda oyunlarımı yüklerken şu an bağlı olmayan bir sürücüye yüklenmiş yazıyor. Fakat sürücü duruyor ve sürücüyü kullanabiliyorum gibi. Biosda gözükmese kullanamazsın diyorlar doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi biçimlendirmek ne demek birisi açıklayabilir mi?