sadicemirhn
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam yazın nasip olursa toplayacağımSadece bu anakartı alacak kadar para var ise altın ya da dolar al bekle yazın dizersin.
Teşekkürler hocam yazın nasip olursa toplayacağımSadece bu anakartı alacak kadar para var ise altın ya da dolar al bekle yazın dizersin.
Hocam buna uygun 2x16 ddr5 ram öneriniz varmı benim aklımda şu ramler var fakat anakartın destek listesine baktığımda desteğinin olmadığını gördüm.yeni koymuşlar satışa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BU da incelemesi.
uyumlu olur.Hocam buna uygun 2x16 ddr5 ram öneriniz varmı benim aklımda şu ramler var fakat anakartın destek listesine baktığımda desteğinin olmadığını gördüm.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...30-pvvr532g600c30k-ddr5-fiyati,730883702.html
selam hocam konudan bağımsız anakartla ramler aynı sanırım expo açabildiniz mi ?Kartta herhangi bir fiziki sıkıntı yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam, tam bir f/p kartı ben sıfırını 3700'e almıştım kasım ayında tabii fiyatlar arttı ve şu an piyasa da sıfırı yok ama uygun fiyata bulmuşsunuz bence alın. BİOS'a ise zamanla alışıyorsunuz.