Ayak dedin mi akan sular dururBakıyorum tüm profesyoneller konuya toplanmış.![]()
Al dostum. Maksimum o kadar uzar o sürede.yok reis bir ayakkabı alıcam da 1.3 cm normal ayağımdan büyük ayakkabı o yüzden
yokYapılan araştırmalarda Ayak numaralarında görülen değişmeler;
İnşallah 17 yaşından büyük değilsindir
- 1-3 yaş arasında, ayağın her ay 1.5 mm uzunluğa kadar büyümesi beklenebilir (yılda yaklaşık 18 mm veya 3/4 inç).
- 3-6 yaş arası, çocukların ayaklarının her ay ortalama büyüme uzunluğu 1 mm’dir (yılda yaklaşık 12 mm veya 1/2 inç).
- 6-10 yaş arası, çocukların ayaklarında büyüme miktarı, ayda 1 mm’den biraz daha az büyür (yılda 12 mm veya biraz altında).
- 12-17 yaşları arasında bir çocuğun ayağının büyümesi sadece% 10 civarındadır, kızlar ise bu oran % 2 kadar fazladır.
Anladım dostum. Yaşa bağlı bir şey bu. 18'ine geldiysen ayağının büyümesi durmuştur büyük ihtimal. O yüzden büyük numara almana gerek yok.yok reis bir ayakkabı alıcam da 1.3 cm normal ayağımdan büyük ayakkabı o yüzden
Kimin ayağı olduğuna göre değişir hocam.
m*lf ayağı mı yoksa 15 yaşında bir erkek çocuğunun ayağı mı ?
tabii asıl @Dontaçhi hocam bakıyor bu alana.
Sadece sağlık okuduğun için mi bilgilisinşimdi efenim bu kişiden kişiye değişen bir olay. Kişi büyüme çağını geçtiyse o saatten sonra büyüme beklenmez. ( Sağlık okuyorum ordan bilgiliyim yanlış anlamayın )
EedSadece sağlık okuduğun için mi bilgilisin![]()
sana kaç cm lazım?merak ettiğim bir şey var o da bir ayağın 1 yıl 9 gibi bir sürede kaç cm büyüdüğü yardımcı olursanız sevinirim