bir ayak 9 ay da kaç cm büyür

Bakıyorum tüm profesyoneller konuya toplanmış. :monkahmm:

Konuyu saptırmayın

Yapılan araştırmalarda Ayak numaralarında görülen değişmeler;

• 1-3 yaş arasında, ayağın her ay 1.5 mm uzunluğa kadar büyümesi beklenebilir (yılda yaklaşık 18 mm veya 3/4 inç).
  • 3-6 yaş arası, çocukların ayaklarının her ay ortalama büyüme uzunluğu 1 mm’dir (yılda yaklaşık 12 mm veya 1/2 inç).
  • 6-10 yaş arası, çocukların ayaklarında büyüme miktarı, ayda 1 mm’den biraz daha az büyür (yılda 12 mm veya biraz altında).
  • 12-17 yaşları arasında bir çocuğun ayağının büyümesi sadece% 10 civarındadır, kızlar ise bu oran % 2 kadar fazladır.
İnşallah 17 yaşından büyük değilsindir

Yapılan araştırmalarda Ayak numaralarında görülen değişmeler;

• 1-3 yaş arasında, ayağın her ay 1.5 mm uzunluğa kadar büyümesi beklenebilir (yılda yaklaşık 18 mm veya 3/4 inç).
  • 3-6 yaş arası, çocukların ayaklarının her ay ortalama büyüme uzunluğu 1 mm’dir (yılda yaklaşık 12 mm veya 1/2 inç).
  • 6-10 yaş arası, çocukların ayaklarında büyüme miktarı, ayda 1 mm’den biraz daha az büyür (yılda 12 mm veya biraz altında).
  • 12-17 yaşları arasında bir çocuğun ayağının büyümesi sadece% 10 civarındadır, kızlar ise bu oran % 2 kadar fazladır.
İnşallah 17 yaşından büyük değilsindir
yok

yok reis bir ayakkabı alıcam da 1.3 cm normal ayağımdan büyük ayakkabı o yüzden
Anladım dostum. Yaşa bağlı bir şey bu. 18'ine geldiysen ayağının büyümesi durmuştur büyük ihtimal. O yüzden büyük numara almana gerek yok.
Ancak ayağın geçen seneye göre hala büyümeye devam ediyorsa 1.-1.5 numara büyük alıp ayakkabıyı daha çok giyebilirsin. Bir de Nike Adidas gibi markalar düşünüyorsan onların kalıpları dar oluyor. O yüzden o markaları alacaksan yine büyük alabilirsin.

Kardeşim ayak öyle büyüyen bir uzuv değil. 10 senedir 42 numara giyiyorum.

Geri