bir ayak 9 ay da kaç cm büyür

Bakıyorum tüm profesyoneller konuya toplanmış. :monkahmm:

Konuyu saptırmayın

Yapılan araştırmalarda Ayak numaralarında görülen değişmeler;

• 1-3 yaş arasında, ayağın her ay 1.5 mm uzunluğa kadar büyümesi beklenebilir (yılda yaklaşık 18 mm veya 3/4 inç).
  • 3-6 yaş arası, çocukların ayaklarının her ay ortalama büyüme uzunluğu 1 mm’dir (yılda yaklaşık 12 mm veya 1/2 inç).
  • 6-10 yaş arası, çocukların ayaklarında büyüme miktarı, ayda 1 mm’den biraz daha az büyür (yılda 12 mm veya biraz altında).
  • 12-17 yaşları arasında bir çocuğun ayağının büyümesi sadece% 10 civarındadır, kızlar ise bu oran % 2 kadar fazladır.
İnşallah 17 yaşından büyük değilsindir

Yapılan araştırmalarda Ayak numaralarında görülen değişmeler;

• 1-3 yaş arasında, ayağın her ay 1.5 mm uzunluğa kadar büyümesi beklenebilir (yılda yaklaşık 18 mm veya 3/4 inç).
  • 3-6 yaş arası, çocukların ayaklarının her ay ortalama büyüme uzunluğu 1 mm’dir (yılda yaklaşık 12 mm veya 1/2 inç).
  • 6-10 yaş arası, çocukların ayaklarında büyüme miktarı, ayda 1 mm’den biraz daha az büyür (yılda 12 mm veya biraz altında).
  • 12-17 yaşları arasında bir çocuğun ayağının büyümesi sadece% 10 civarındadır, kızlar ise bu oran % 2 kadar fazladır.
İnşallah 17 yaşından büyük değilsindir
yok

yok reis bir ayakkabı alıcam da 1.3 cm normal ayağımdan büyük ayakkabı o yüzden
Anladım dostum. Yaşa bağlı bir şey bu. 18'ine geldiysen ayağının büyümesi durmuştur büyük ihtimal. O yüzden büyük numara almana gerek yok.
Ancak ayağın geçen seneye göre hala büyümeye devam ediyorsa 1.-1.5 numara büyük alıp ayakkabıyı daha çok giyebilirsin. Bir de Nike Adidas gibi markalar düşünüyorsan onların kalıpları dar oluyor. O yüzden o markaları alacaksan yine büyük alabilirsin.

Kardeşim ayak öyle büyüyen bir uzuv değil. 10 senedir 42 numara giyiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri