Neler Yeni

Bir bedensel engelli evden nasıl bir iş yapabilir

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
selamlar dostlar
20 yaşında lise mevzunuyum iş bulamıyorum yürüyemediğim içinde full evden çalışmam gerekiyor evden çalışmam gerektiği içinde iş bulamıyorum
önerilerinize açığım

FurkanIIy

80+ Bronze
İçerik üret hocam. Insta, youtube, tiktok farketmez. İçerik üreticiliği her türlü kazandırıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İlteriş İlteriş
Uzaktan müşteri/çağrı merkezi temsilcisi olarak çalışabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
KansuKaratekin
Freelancerlığı bir deneyin derim.

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçerik üret hocam. Insta, youtube, tiktok farketmez. İçerik üreticiliği her türlü kazandırıyor.
hocam denedikte olmadı teşekkürler önerin için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzaktan müşteri/çağrı merkezi temsilcisi olarak çalışabilirsiniz.
üni mevzunu istiyor çoğu bilgilerimi bıraktğım yerler var lise mevzunu isteyen dönüş alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freelancerlığı bir deneyin derim.
önerdiğiniz bir site varmı bunun için

FurkanIIy

80+ Bronze
hocam denedikte olmadı teşekkürler önerin için :)
Herhangi bir yetkinliğin var mı kanka? Ne bileyim mesela, çok iyi Premiere Pro kullanırım diyebilir misin mesela? Eğer o tarzda bilgili olduğun bir şey varsa, freelancer sitelerinde ücret karşılığında iş yapabilirsin.

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
Herhangi bir yetkinliğin var mı kanka? Ne bileyim mesela, çok iyi Premiere Pro kullanırım diyebilir misin mesela? Eğer o tarzda bilgili olduğun bir şey varsa, freelancer sitelerinde ücret karşılığında iş yapabilirsin.
tasarım konusunda canva özelinde az biraz işte x satış diye bir site var isim vermiyim şimdi 66 kişi gördü bir kişi bile yazmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İlteriş İlteriş
üni mevzunu istiyor çoğu bilgilerimi bıraktğım yerler var lise mevzunu isteyen dönüş alamadım
Evet lise mezunu olarak ilanlar da var dediğiniz gibi. Şansınızı denemeye devam edin bence. Ayrıca bildiğim kadarıyla fiziksel engeli bulunan adaylar için de özel iş ilanları var. (Şu an kontrol ettim, Kariyer.net'te engelli bireyler için işyerinde/uzaktan/hibrit seçenekli iş ilanları mevcut. Halihazırda bir profiliniz var mı orada bilmiyorum ama yoksa güzel bir profil oluşturup uygun iş ilanlarına başvurmanız fayda sağlayabilir.) İyi şanslar dilerim.

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
Evet lise mezunu olarak ilanlar da var dediğiniz gibi. Şansınızı denemeye devam edin bence. Ayrıca bildiğim kadarıyla fiziksel engeli bulunan adaylar için de özel iş ilanları var. (Şu an kontrol ettim, Kariyer.net'te engelli bireyler için işyerinde/uzaktan/hibrit seçenekli iş ilanları mevcut. Halihazırda bir profiliniz var mı orada bilmiyorum ama yoksa güzel bir profil oluşturup uygun iş ilanlarına başvurmanız fayda sağlayabilir.) İyi şanslar dilerim.
çok teşekkür ederim ince düşünceniz için heryerde hesabım var ama artık hayata karşı ümidimi kaybetmek üzereyim 20 yaşında ailenden para almak çok koyuyor

KlausM

80+ Silver
Özelden yazarsan yardımcı olabilirim.

Top Bottom