Bir kaç farklı hata sorun

Gustav

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, öncelikle bilgisayar sistemimle başlayayım.
Sistem: https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v12-1/ --- 2.5 sene oldu alalı. PC en son 20 saat önce formatlandı. Temiz kurulum ve güncellemeler yapıldı.

Sorun 1: Valorant-CS gibi oyunlarda aim çevirirken inanılmaz donma sorunu yaşıyorum. FPS düşmesi yaşamıyorum. Tüm ayarları ekran kartı ayarlarından ve oyundan düşüğe çektim. Yetmedi format attım. Bir gram değişme olmadı. Mevcut videolar:
---

Sorun 2: Bağlantınız gizli değildir hatası alıyorum. Formattan sonra 10 saat kadar düzeldi. Ancak yeniden "Bağlantınız gizli değildir" hatası alıyorum. Bir kaç video izledim. Aşağıdaki ayarlardan değer kısmına girip yeni kayıt dosyası oluşturdum değerini 10 verdim. Ancak pc aç kapa yapınca yeniden aynı hatayı alıyorum.

Sorun 2: Bağlantınız gizli değildir hatası alıyorum. Formattan sonra 10 saat kadar düzeldi. Ancak yeniden "Bağlantınız gizli değildir" hatası alıyorum. Bir kaç video izledim. Aşağıdaki ayarlardan değer kısmına girip yeni kayıt dosyası oluşturdum değerini 10 verdim. Ancak pc aç kapa yapınca yeniden aynı hatayı alıyorum.
aa1.png

Buraya girip o değeri silip random atsam bile tarayıcıya girip erişimim geri geliyor.
abc1.png

Cevap ve desteklerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

Ekler

• aa1.png
    aa1.png
    181.2 KB · Hit: 57
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,547
Üyeler