- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru da 30-40Mbps arası anca hız geliyor yani hadi 1000Mbps almadık diyelim 300 falan alsak barialt yapın kötüyse istersen en kral modemi al bir cacık olmaz
Doğru da 30-40Mbps arası anca hız geliyor yani hadi 1000Mbps almadık diyelim 300 falan alsak barialt yapın kötüyse istersen en kral modemi al bir cacık olmaz
Hat o kadar veriyorsa dediğim gibi istersen 1 milyar dolarlık modem al hızın artmazDoğru da 30-40Mbps arası anca hız geliyor yani hadi 1000Mbps almadık diyelim 300 falan alsak bari![]()
Modem iyi olsa da 1000mbps alamaz mıyım ben anlamadım? İnternet hızını ve pingini asıl modem etkilemiyor mu?Hat o kadar veriyorsa dediğim gibi istersen 1 milyar dolarlık modem al hızın artmaz
yok reis sen olayı yanlış anlamışsın mesela senin alt yapı 100 mbit veriyor bundan fazlasını alamazsın en fazla olacağı modemin dandiktir güzel modem alırsın çekim gücü artar bağlanan cihazların belki de alt yapın iyiyse ping düşer en fazla yoksa alt yapın 100mbit veriyorsa sen gidip kaliteli modem de alsan 101 mbit bile olmaz internetinModem iyi olsa da 1000mbps alamaz mıyım ben anlamadım? İnternet hızını ve pingini asıl modem etkilemiyor mu?
Verim alamazsınız. Ayrı bir router cpu kullanımı düşürür.Modem kullanmadan direkt deco kullansam daha iyi olmaz mı?
Tamam şimdi anladım ama bendeki sorunun altyapı olduğunu sanmıyorum Türk Telekom bana 1000Mbps demişti ben 30-40 arası anca alıyorum çünkü.yok reis sen olayı yanlış anlamışsın mesela senin alt yapı 100 mbit veriyor bundan fazlasını alamazsın en fazla olacağı modemin dandiktir güzel modem alırsın çekim gücü artar bağlanan cihazların belki de alt yapın iyiyse ping düşer en fazla yoksa alt yapın 100mbit veriyorsa sen gidip kaliteli modem de alsan 101 mbit bile olmaz internetin