- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatmıyorsa ne alalım?ibana 200k yatıyorsa alınır
Yatmıyorsa ne alalım?ibana 200k yatıyorsa alınır
Keenetic hem daha pahalı hem de çok kötü yorumunu okudum asla almayın diyen çok vardı.Verilmez. Tabi ev 200-300 m² değilse. Keenetic modemleri iyi. Tercihini ondan yana yapabilirsin.
Keenetic hem daha pahalı hem de çok kötü yorumunu okudum asla almayın diyen çok vardı.
Hooper olana bakmıştım onun fiyatı 10K civarı oluyor. Daha uygun ve güzel bir modeli varsa bakabilirim.
Nasıl pahalı? En üst modeline mi bakıyorsun?
Çok kötüden kastın nedir? Yıllardır kullanıyorum, 2 farklı modelini kullandım çok iyi. En baştaki odaya koyup da en arkadaki oda da bile sorunsuz çekiyor.
Hooper olana bakmıştım onun fiyatı 10K civarı oluyor. Daha uygun ve güzel bir modeli varsa bakabilirim.
Fiber.Alt yapın fiber mi vdsl mi?
Fiber.
3 tanesi 10500tl yapıyor işte kaba hesapla.Fiber Hopper 3550 TL hocam? 10K'ya nereden buldun?
3 tanesi 10500tl yapıyor işte kaba hesapla.
1 tanenin çekim gücü yetmiyor yan odada bile çekmiyor internet her odaya koyuyorum o yüzden. Telefona veya laptopa kablo takıp dolaşamayacağıma göre kablosuzda da o sorunları yaşamamam lazım.Tamam da niye 3 tane alıyorsun hocam? 1 tanesi de gayet yeterli. Ping, yavaşlama vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorsan kablolu bağlanacaksın, kablosuzu ele direkt.
1 tanenin çekim gücü yetmiyor yan odada bile çekmiyor internet her odaya koyuyorum o yüzden. Telefona veya laptopa kablo takıp dolaşamayacağıma göre kablosuzda da o sorunları yaşamamam lazım.