Phanzox
80+ Silver
Kılıçdaroğlu 20 senedir aday oluyor kazanamıyor adam konuştukça oy kaybediyor emekli olma zamanı geldi bence. Ben oyumu satmayı düşünüyorum,ciddi alıcılar uygun teklifle istediğiniz adaya oy veriyorum.(!)Onu bunu anlamam ben şarkıya teknik eleştirisi yaparım
Daha iyi Mix Mas. yapabilirdi ,
Şaka bi yana KK. aday olur yada olmaz orasını bilemem ama RTE'nin karşısında yarısı boş yarım litrelik su şişesi olsa dahi tek umut o su şişesi. O yüzden şapşiklik yapmayın ve erdoğanın karşısında uçan kuş dahi olsa oyunuzu ona basın.
Hemde tam anlamıyla ''şaka'' gibi bir ülkeyiz. Şaka simülasyonu resmenŞaka gibi bir ülkeyiz Şarkı güzel olmuş.
kılıçdaroğlunada oy vermem rte yede boşda atmayacağım zafer partisi camide yaptıklarının show olduğu belli oldu zafer partiside saçma geliyor muharrem ince mantıklı geliyor banaOnu bunu anlamam ben şarkıya teknik eleştirisi yaparım
Daha iyi Mix Mas. yapabilirdi ,
Şaka bi yana KK. aday olur yada olmaz orasını bilemem ama RTE'nin karşısında yarısı boş yarım litrelik su şişesi olsa dahi tek umut o su şişesi. O yüzden şapşiklik yapmayın ve erdoğanın karşısında uçan kuş dahi olsa oyunuzu ona basın.