Neler Yeni

Yardım Bir şey yüklemesemde sürekli alan daralıyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sürekli oyun veya herhangi bir program ile ilgileniyorsan o program veri tutar. O veriler depolamaya gelir. Mesela çok az alanım var Fortnite açıyorum biraz oynuyorum kapanıyor. Ama diski temizleyince öyle problem olmuyor. Oynadığın zaman alan yer. Nasıl anlatayım şey mesela Steam üzerinden CS:GO indirirken 15 GB alan istiyor ama oyun 10 GB. Örnek olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Sürekli oyun veya herhangi bir program ile ilgileniyorsan o program veri tutar. O veriler depolamaya gelir. Mesela çok az alanım var Fortnite açıyorum biraz oynuyorum kapanıyor. Ama diski temizleyince öyle problem olmuyor. Oynadığın zaman alan yer. Nasıl anlatayım şey mesela Steam üzerinden CS:GO indirirken 15 GB alan istiyor ama oyun 10 GB. Örnek olsun.
saol dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
peki prefetchi neden açamıyorum bilgin var mı?
çalıştıra prefetch yazınca açılmıyor.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Geçici dosyalar veya işlem yapılmış dosyaların kalıntıları yer kaplıyor olabilir. Bu durum normaldir. Ama çok hızlı bir şekilde azalıyorsa bir solucan virüsü bilgisayarınızda olabilir.

Kaspersky Internet Security ile tam tarama yapın.
mcafee almıştım tarama yapıyorum bir şey çıkmıyor
McAfee çok önerdiğim bir yazılım değildir. Kullandığım dönemde virüslü olmayan şeyleri virüslü algılıyordu. Birkaç ay önce de solucan virüsünü algılayamıyordu, bilgisayar virüs yuvası olmuş.
Eset NOD32. Yükledikten sonra tam tarama yap tüm bilgisayarını tarayacaktır.
ESET her ne kadar kendini geliştirmiş bir yazılım olsa bile hâlâ yeterli bir yazılım değildir.

Top Bottom