- Reaksiyon skoru
- 9,840
Nereden biliyorsun belki şaka mürekkebi (!!)İçerisi ful kandı
Geçmiş olsun. Bu teneke araçlar bile 200 bin olmuş.İçerisi ful kandı
Kısmen katılıyorum, genellikle başkalarının hayatını umursamayan ve trafiği tehlikeye atan kişiler oluyor ama sonuçta herkes aynı değil.Tofaş alanların çoğu araba kullanmayı bilmeyip üstüne başkalarıı tehlikeye atıyor, o yüzden üzülmüyorum artık.
Bu taraftan 3 aracın farı ancak bu kadar aydınlattı diğer tarafı şoför kısmına kadar göçükbir şey yokki
Koç'un yaptığı hiç bir araca binilmez. Ama Türk milleti cesurdur.
Tofaşın kasa aldığı model lada 21xx serisidir. Murat 124lerin kasası ladadan gelme. Bahsettiğin araç fiat regata. Regata murat 131 kasası üzerine inşa edilmiş bir araç. Resimdeki araç sanırım doğan. Resimdeki kasa ile regata farklı araçlar.Yani tam olarak koç un yaptığını denemez italyadaki fiatın bir modelinin makyajla değişmiş hali gibi, adını unuttum modelin ama görmüştüm. Fiat zaten hiç bir zaman sağlam olmayan bir arabaydı üstüne birde tofaşlar bu ülkede en çok yaşanmışlığa sahip arabalar olunca (yok ortadan ikiye birleştir her yeri kaynakla değiş falan filan) zaten güvenli olmayan araç tam olarak yürüyen tabut oluyor.
Bariyerlere vurmuş virajı alamayip yoksa öndeki audiye vursaydi Tofaş yok olurduE bu ikiye bölünmemiş ?
normal kankak tofaş kötü kasaya sahip ancak ucuza yaptırılır çarpan volvo veya bmv gibi pahalı markalar ise sıkıntı çok pahalıya parçalarıİçerisi ful kandı