Derdini tam anlamadim detaylica anlatirmisin ?Böyle Winrar'ın içinde ki tüm dosyaların adları yeşildi.Ben hemen kapatıp sildim.Virüs bulaşmış mıdır?Hiçbir şey kurmadım.
knkm arkadaş büyük ihtimal korsan bişi indirdi winrardan açtı onu virüs bulaşmışmıdır diye soruyoDerdini tam anlamadim detaylica anlatirmisin ?
Yani bir winrar dosyası indirdim.İçindeki dosyalrın hiç birine tıklamadım.Kapattım direk.Sonra da sildim.Virüs bulaşmış mıdır?Derdini tam anlamadim detaylica anlatirmisin ?
dosylardan birini açmadıysan virüs bulaşma olasılığı az ama sen yine bi kaspersky yada malwarebytes ile tam tarama yapBöyle Winrar'ın içinde ki tüm dosyaların adları yeşildi.Ben hemen kapatıp sildim.Virüs bulaşmış mıdır?Hiçbir şey kurmadım.
Hangi dosyayi indirdin nereden indirdin ne için indirdin yani ismi yeşil diye virüs olup olmadigini anlayamayizYani bir winrar dosyası indirdim.İçindeki dosyalrın hiç birine tıklamadım.Kapattım direk.Sonra da sildim.Virüs bulaşmış mıdır?
ayn yeşilse virüslü diye bişi yok ama korsan ise virüslü olma ihtimali yüksekHangi dosyayi indirdin nereden indirdin ne için indirdin yani ismi yeşil diye virüs olup olmadigini anlayamayiz
Link atsam ban yer miyim?Hangi dosyayi indirdin nereden indirdin ne için indirdin yani ismi yeşil diye virüs olup olmadigini anlayamayiz
Atma link ama ne indirecektin ki ?Link atsam ban yer miyim?
knk dosya korsan mı bide hangi siteden indirdinLink atsam ban yer miyim?
Atma link ama ne indirecektin ki ?
Among Usknk dosya korsan mı bide hangi siteden indirdin
Korsan indirdiğin için olabilir Malwarebytes ile tarama yaptirAmong Us
korsan olarak indirdiysen virüslü olma ihtimali yüksek pc yi kaspersky ile tarat bi temiz derse sorun olacağını sanmamAmong Us