- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle virüsler var mı?ayn birgün öyle bir virüs bulaşırki PC yi bozar ozaman 10 TL lik oyunu beleşe alcam diye kaç k lık PC den olursun
Öyle virüsler var mı?ayn birgün öyle bir virüs bulaşırki PC yi bozar ozaman 10 TL lik oyunu beleşe alcam diye kaç k lık PC den olursun
Sadece Winrar dosyasını açtım ve kapattım.Sildim sonra zaten.Winrar açıp kapamayla virüs bulaşmaz içindeki ''.exe'' dosya tiplerinde genelde virüs olma ihtimali yüksektir ancak belirttiğim ''.exe'' dosyasının boytunun çok küçük olması gerekir megabayt yada gigabayt boyutlarında virüs olma ihtimali çok düşüktür belki dosya içine sıkıştırılmış trojan çıkabilir eğer ''.exe'' dosyasını açıp kurulum yaptıysanız bir Malware ile taratmanızı önreririm.
Banlanır mıyım?Linki atarmısın virüsü sanal makinemde test ediceğim.
Hocam bence özelden atsin malum forumda çok korsan sevdalisiLinki atarmısın virüsü sanal makinemde test ediceğim.
Hayır ben istedim virüs linkiniSadece Winrar dosyasını açtım ve kapattım.Sildim sonra zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banlanır mıyım?
Oyunu indirmicem virüsü test edicemHocam bence özelden atsin malum forumda çok korsan sevdalisi
Sana değil hocam zaten birisi bu konuyu görüp indirmesin diye dedimHayır ben istedim virüs linkini
Oyunu indirmicem virüsü test edicem![]()
![]()
Herkes senin gibi değil işte.Hayır ben istedim virüs linkini
Oyunu indirmicem virüsü test edicem![]()
![]()
Zaten silinir ben indirdikten sonraSana değil hocam zaten birisi bu konuyu görüp indirmesin diye dedim
Sil attıktan sonra açarım hemenHerkes senin gibi değil işte.
DC'ni versene oradan atayım.Zaten silinir ben indirdikten sonra
Sil attıktan sonra açarım hemen
OğuzHarikasınDC'ni versene oradan atayım.
var ne tür virüsler var bir bilsenÖyle virüsler var mı?
Attım.OğuzHarikasın#7448
Gönlünüzü ferah tutunuz virüs bulaşma ihtimali sıfır diyebilirim. iyi forumlarSadece Winrar dosyasını açtım ve kapattım.Sildim sonra zaten.
Banlanır mıyım?