- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah.Gönlünüzü ferah tutunuz virüs bulaşma ihtimali sıfır diyebilirim. iyi forumlar
İnşallah.Gönlünüzü ferah tutunuz virüs bulaşma ihtimali sıfır diyebilirim. iyi forumlar
Darkcomet koymuş akıllıo dsapjkdaodaslkğHocam bence özelden atsin malum forumda çok korsan sevdalisi
Hocam bence özelden atsin malum forumda çok korsan sevdalisi
Darkcomet çıkmış.var ne tür virüsler var bir bilsen
Şey değilmiydi o pc ye adam uzaktan tam erisim sağliyordudarkcomet çıktı arkadaşlar dsaAASDDASDAS
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darkcomet koymuş akıllıo dsapjkdaodaslkğ
Ama hiçbir şey kurmadım.Kurunca bulaşır dedi.Şey değilmiydi o PC ye adam uzaktan tam erisim sağliyordu
Aynen bir malwarebytes onu süpürürŞey değilmiydi o PC ye adam uzaktan tam erisim sağliyordu
Arkadaslar bu oyunun kurulumu icin windows defender ı devre disi birakmaniz lazim merak etmeyin bende kullaniyorumdarkcomet çıktı arkadaşlar dsaAASDDASDAS
Darkcomet koymuş akıllıo dsapjkdaodaslkğ
Sadece winrar'ı açıp kapadım.Başka bir şey yok.Arkadaslar bu oyunun kurulumu icin windows defender ı devre disi birakmaniz lazim merak etmeyin bende kullaniyorum
Şimdi tam tarama yapıcam.Herşeyi tikleyeyim mi?Aynen bir malwarebytes onu süpürür
Kaspersky ile bir defa bu illete bulaştım ve Kaspersky parçalarına ayırdı.Sadece winrar'ı açıp kapadım.Başka bir şey yok.
Şimdi tam tarama yapıcam.Herşeyi tikleyeyim mi?
Malwarebytes ile yapsam.Onu yüklemeye çekiniyorum biraz.Kaspersky ile bir defa bu illete bulaştım ve Kaspersky parçalarına ayırdı.
Neden Kaspersky indirmekten çekiniyorsun ?Malwarebytes ile yapsam.Onu yüklemeye çekiniyorum biraz.
Malware ile kurtulmuştum ama exede var virüs dll lerde yokMalwarebytes ile yapsam.Onu yüklemeye çekiniyorum biraz.
O yüzden exeyi açmadiysan npMalwarebytes ile yapsam.Onu yüklemeye çekiniyorum biraz.