FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Görev yöneticisinde yüksek cpu ram ekran karti bu üçlüden çok kullanan bir uygulama var m8 ?
knkm ama her virüs fazla tüketmiyo o şekilde sadece belii virüsler belli oluyorDenetim masasinda yüksek cpu ram ekran karti bu üçlüden çok kullanan bir uygulama var m8 ?
Nasıl belli olur?knkm ama her virüs fazla tüketmiyo o şekilde sadece belii virüsler belli oluyor
kaspersky yada malwarebytes ile tam tarama yapNasıl belli olur?
Malwarebytes ,Adwcleaner veya Emisoft Emergency kit ile tarama yaptırNasıl belli olur?
D ve C de olsun mu?Hiçbir şeye tıklamadım.Sadece Winrar dosyasını açtım ve kapattım sonra sildim zaten.Malwarebytes ,Adwcleaner veya Emisoft Emergency kit ile tarama yaptır
Yap ama birdaha korsan indirme belli virüslerden korkuyorsun indirme derimmalwarebytes ile yapsak
ayn birgün öyle bir virüs bulaşırki pc yi bozar ozaman 10 tl lik oyunu beleşe alcam diye kaç k lık pc den olursunYap ama birdaha korsan indirme belli virüslerden korkuyorsun indirme derim
Evet daha önce format attım sırf bu yüzden.Yap ama birdaha korsan indirme belli virüslerden korkuyorsun indirme derim
Winrar açıp kapamayla virüs bulaşmaz içindeki ''.exe'' dosya tiplerinde genelde virüs olma ihtimali yüksektir ancak belirttiğim ''.exe'' dosyasının boytunun çok küçük olması gerekir megabayt yada gigabayt boyutlarında virüs olma ihtimali çok düşüktür belki dosya içine sıkıştırılmış trojan çıkabilir eğer ''.exe'' dosyasını açıp kurulum yaptıysanız bir Malware ile taratmanızı önreririm.Böyle Winrar'ın içinde ki tüm dosyaların adları yeşildi.Ben hemen kapatıp sildim.Virüs bulaşmış mıdır?Hiçbir şey kurmadım.
Hem telefonda bedava oyun zatenayn birgün öyle bir virüs bulaşırki PC yi bozar ozaman 10 TL lik oyunu beleşe alcam diye kaç k lık PC den olursun