- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçende baya kasmıştı PC.Format attım ama bir daha atmam.M2'nin ömrü gidiyor.Neden Kaspersky indirmekten çekiniyorsun ?
Geçende baya kasmıştı PC.Format attım ama bir daha atmam.M2'nin ömrü gidiyor.Neden Kaspersky indirmekten çekiniyorsun ?
Oysaki Kaspersky hafif bir programGeçende baya kasmıştı PC.Format attım ama bir daha atmam.M2'nin ömrü gidiyor.
Bilmiyorum.Malwarebytes daha çok seviyorum ben.Bu da çıkarır mı?Oysaki Kaspersky hafif bir program
Senin Pp Tolga değilmi Ağa be action dimension geliştiricilerinden o oyunda kapandıOysaki Kaspersky hafif bir program
Çıkarır denedimBilmiyorum.Malwarebytes daha çok seviyorum ben.Bu da çıkarır mı?
Açmadaım.Winrar'ı açıp kapadım.Arkadaşlar adam exe dosyasını açmamış bir sıkıntı olmaz boşuna telaşlandırmayın adamı exe dosyasını açsa tamam deyecem ^^
bence tarama bile yapmana gerek yok bir şey olmaz gönül rahatlığıyla söylüyorum bunu ^^Açmadaım.Winrar'ı açıp kapadım.
M.2'ler hızlı ölmez 400 500 TB veri yazma oranları var ortalama.Açmadaım.Winrar'ı açıp kapadım.
20 TB demişlerdi de.M.2'ler hızlı ölmez 400 500 TB veri yazma oranları var ortalama.
Oysaki Kaspersky hafif bir program
bence tarama bile yapmana gerek yok bir şey olmaz gönül rahatlığıyla söylüyorum bunu ^^
M.2'ler hızlı ölmez 400 500 TB veri yazma oranları var ortalama.
Hiç bir şey çıkmadı.Bu her şeyi gösterir dimi?Bir sıkıntı yok?Senin Pp Tolga değilmi Ağa be action dimension geliştiricilerinden o oyunda kapandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkarır denedim
var ne tür virüsler var bir bilsen
kankam 90 mb ye bende among us indirdim 3-4 gündür arkadaşlarla oynuyorum virüs kaptımı hiç test yapmadım ama sistemde yavaşlama yok şu an (bu arada neden korsan indirdim herhangi bir fikrim yok oyun 10 tl korsan indirmek saçma)Among Us
DC'ye baksan bi.Sorun yok reisim
PC de değilim reisDC'ye baksan bi.