yardimistiyom
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
1234567890e8oeldldldldldk
Son düzenleme:
Hocam bir psikoloğa gittiniz mi hiç?
pp ye ve isme bakarsanız troll olduğunu anlarsınız ztnNe anlatıyon reis sen
Çok severim böyle konuları tam benlik@Kürşat Kütükçüherkes sistem toplamaya etiketliyor bende buna etiketledim.
Çok severim böyle konuları tam benlik![]()
hocam şu muhabbetlere asla anlam veremiyorum, bunlara inananlara da tabiBundan yıllar önce öz amcam afedersiniz çimenlere işiyor geceleyin ve çarpılıyor
Hocam bende mi sıkıntı var bilmiyorum da en ufak bir şey anlamadım.Merhaba arkadaşlar . Bundan yıllar önce öz amcam afedersiniz çimenlere işiyor geceleyin ve çarpılıyor hocaya gittiklerinde midesinde cin ailesi oldugu söyleniyor . Sürekli yemek yemek istemesi bu sebeple olabilir mi ? Amcam evlenmeden önce benimle oynar çocuklarla oynar severmis . Evlendi bir kız cocugu oldu . Ama kızına hiçbir sevgi bagı bulunmamakta. Yeğenim öksürüyor öksürme diyor. Oyun oynuyor oynama diyor . Beraber oyun oynamayolar . Mesleği tekstil . Yengem de tekstilcide çalışmaya başladı . Amcam sürekli kafasına takıyor . Karım çalışıyorda ben neden çalışamıyorum . Çalıştıgı zamanlar bir erkek kıza bakıyor onu eve gelince ailesine anlatıyor. Ne kadar değişik olaylar varsa hepsini anlatıyor . Evde babannemlerle beraber yaşıyorlar. Artık babannem çok bunalmıs . Konuşurken sesi titriyor. Yeğenimde evde sürekli babasını yani amcamı sinir ediyor. Hastaneye yatırmak en mantıklısı mıdır ? Genel Sağlık Sigortası mıydı herhalde onunda ücreti fazlaymıs herhalde ne yapacağız hiç bilmiyoruz
hocam o sistemle rdr 2 nasılHocam bir psikoloğa gittiniz mi hiç?
Boşver sistemi ben sadece sistem toplamiyorum hayatın her anında olaylara bakıyorumHocam arkadaşa bi sistem toplayalım kafası dağılsın
![]()