bisey yok burda12dkdkdkdkkddk

Hocam bir psikoloğa gittiniz mi hiç?

Bundan yıllar önce öz amcam afedersiniz çimenlere işiyor geceleyin ve çarpılıyor
hocam şu muhabbetlere asla anlam veremiyorum, bunlara inananlara da tabi
amcanın iştahı açık ve biraz psikolojik desteğe ihtiyacı varmış gibi
bence bunlara odaklanmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar . Bundan yıllar önce öz amcam afedersiniz çimenlere işiyor geceleyin ve çarpılıyor hocaya gittiklerinde midesinde cin ailesi oldugu söyleniyor . Sürekli yemek yemek istemesi bu sebeple olabilir mi ? Amcam evlenmeden önce benimle oynar çocuklarla oynar severmis . Evlendi bir kız cocugu oldu . Ama kızına hiçbir sevgi bagı bulunmamakta. Yeğenim öksürüyor öksürme diyor. Oyun oynuyor oynama diyor . Beraber oyun oynamayolar . Mesleği tekstil . Yengem de tekstilcide çalışmaya başladı . Amcam sürekli kafasına takıyor . Karım çalışıyorda ben neden çalışamıyorum . Çalıştıgı zamanlar bir erkek kıza bakıyor onu eve gelince ailesine anlatıyor. Ne kadar değişik olaylar varsa hepsini anlatıyor . Evde babannemlerle beraber yaşıyorlar. Artık babannem çok bunalmıs . Konuşurken sesi titriyor. Yeğenimde evde sürekli babasını yani amcamı sinir ediyor. Hastaneye yatırmak en mantıklısı mıdır ? Genel Sağlık Sigortası mıydı herhalde onunda ücreti fazlaymıs herhalde ne yapacağız hiç bilmiyoruz
Hocam bende mi sıkıntı var bilmiyorum da en ufak bir şey anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri