thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,095
Bilinci yerinde değil gibi geldi bana, hiç kavga veya kafasına darbe aldı mı? Psikolojik desteğin yanı sıra beyin ve sinir cerrahi de bakmalı gibi
Gayet hocam. 1080p sadece texture ayarı high'da 25-30 FPS arası oynuyorum.hocam o sistemle rdr 2 nasıl
hocam neden troll konu acayım gözünü seveyim kendisini çok sefer götürdük psikologa ama 1 ay sonra eski haline tekrar dönüyorKonu troll mü eğer öyle ise buradaki herkesin hakkına girmiş olursun haberin olsun troll değilse amcan psikiyatriste gitmesi lazım kendisi hasta olduğunu kabul edecek etmezse iyileşmez
kanka 1 seans götürüp salmayın sizde devamlı götürün tamamen atlatana kadarhocam neden troll konu acayım gözünü seveyim kendisini çok sefer götürdük psikologa ama 1 ay sonra eski haline tekrar dönüyor
Hobi bulun uğraş bulun onahocam neden troll konu acayım gözünü seveyim kendisini çok sefer götürdük psikologa ama 1 ay sonra eski haline tekrar dönüyor
troll degilim(!)Merhaba arkadaşlar . Bundan yıllar önce öz amcam afedersiniz çimenlere işiyor geceleyin ve çarpılıyor hocaya gittiklerinde midesinde cin ailesi oldugu söyleniyor . Sürekli yemek yemek istemesi bu sebeple olabilir mi ? Amcam evlenmeden önce benimle oynar çocuklarla oynar severmis . Evlendi bir kız cocugu oldu . Ama kızına hiçbir sevgi bagı bulunmamakta. Yeğenim öksürüyor öksürme diyor. Oyun oynuyor oynama diyor . Beraber oyun oynamayolar . Mesleği tekstil . Yengem de tekstilcide çalışmaya başladı . Amcam sürekli kafasına takıyor . Karım çalışıyorda ben neden çalışamıyorum . Çalıştıgı zamanlar bir erkek kıza bakıyor onu eve gelince ailesine anlatıyor. Ne kadar değişik olaylar varsa hepsini anlatıyor . Evde babannemlerle beraber yaşıyorlar. Artık babannem çok bunalmıs . Konuşurken sesi titriyor. Yeğenimde evde sürekli babasını yani amcamı sinir ediyor. Hastaneye yatırmak en mantıklısı mıdır ? Genel Sağlık Sigortası mıydı herhalde onunda ücreti fazlaymıs herhalde ne yapacağız hiç bilmiyoruz