youtube>bisiklet fren ayarı çekmeBisiklet yeni 3 günlük yakınlarda da bisikletçi yok
youtube>bisiklet fren ayarı çekmeBisiklet yeni 3 günlük yakınlarda da bisikletçi yok
Bisikletin fren sistemi nedir? Disk mi yoksa V-Fren mi? Eğer diskse büyük ihtimal kaliper ayarı bozulmuştur. Eğer çöp kutusuna direk tekerlekten düz bir şekilde çarptıysan ve frenlerin V-Frense jantın akort ayarı bozulmuş olabilir.Bir şekilde süratli giderken çöp kutusuna çarptım ve bacağımın derisini yırtmayı başardım fakat sorun bu değil ön tekeri boşta çevirince sürtme tarzı bir ses geliyor
Eğer çöp kutusuna direk tekerlekten düz bir şekilde çarptıysan ve frenlerin V-Frense jantın akort ayarı bozulmuş olabilir
Hocam akort ayarı çok sinir bozucu bir şey. Yeniye eskiye bakmıyor. Gerçi darbeyi nasıl aldığını bilmiyorum ama bakılmasında fayda var.Düşük hızlardaysan yepyeni bisikletin akordunun bozulduğunu düşünmüyorum ama bir baksın
Carrarobisiklet markası nedir
Disk frenBisikletin fren sistemi nedir? Disk mi yoksa V-Fren mi? Eğer diskse büyük ihtimal kaliper ayarı bozulmuştur. Eğer çöp kutusuna direk tekerlekten düz bir şekilde çarptıysan ve frenlerin V-Frense jantın akort ayarı bozulmuş olabilir.
Bisikleti ters çevir hocam. Tekerleği çevir elinle sürtme sesi nereden geliyor iyice araştır. Eğer disktense kaliperin ayarı bozulmuş olabilir. Bir ihtimal diskte yamulmuş olabilir. Eğer kaliper tarafından ses geliyorsa Youtube'da çeşitli videolar oluyor. Onları izleyerek ayar yapabilirsin.Carraro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Disk fren
muhtemelen cantın yamulmuş bisikletciye götür dogrulturlarBir şekilde süratli giderken çöp kutusuna çarptım ve bacağımın derisini yırtmayı başardım fakat sorun bu değil ön tekeri boşta çevirince sürtme tarzı bir ses geliyor