Hocam neden bu tarz şeyleri paylaşmak yasak değil forumda kimlik vb isteyen uygulamalar paylaşılıyorKişisel veriler, fotoğraflar 300 TL'den daha değerliymiş demek
Kimlik verilerinin pek bir gizliliği kalmadı. Sızdırılmayan yer kalmadı, tabii ne kadar sızdırılma orası tartışılırHocam neden bu tarz şeyleri paylaşmak yasak değil forumda kimlik vb isteyen uygulamalar paylaşılıyor
Olsun ben 100 tl olanına paylaşmıştım forumdan gördüm konu falan kapanmayınca güvendimKimlik verilerinin pek bir gizliliği kalmadı. Sızdırılmayan yer kalmadı, tabii ne kadar sızdırılma orası tartışılır
Ne bitci ne de coinbase değilOlacağı belliydi,hocam geçmiş olsun.
@DOGANALPASLAN
Geçtiğimiz senelerde Türkiye'de 50 milyon insanın kimlik bilgileri sızdırıldı. Ulaşmak isteyen ulaşıyor zaten.Kimlik verilerinin pek bir gizliliği kalmadı. Sızdırılmayan yer kalmadı, tabii ne kadar sızdırılma orası tartışılır
Ne kadarı sızdırılma ne kadarı satış orasını kestirmek güç bu tarz sızıntılarda. Geçenlerde de Twitch verileri yayılmıştı mesela.Geçtiğimiz senelerde Türkiye'de 50 milyon insanın kimlik bilgileri sızdırıldı. Ulaşmak isteyen ulaşıyor zaten.
Apple iCloud'dan da bilgiler sızdırılmıştı.
Coinbase de , bitci de değil.Kişisel veriler, fotoğraflar 300 TL'den daha değerliymiş demek
Lan ben varım orda beni paylasmislarArkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Coinbase 300TL Airdropu #1 (Her ders için güncellenecek)
Selamlar dostlar bugün şu konuya denk geldim :daha önce böyle konuların burada paylaşıldığını düşünmemiştim açıkcası bugün size yine buna benzer bir airdroptan bahsedicem. Airdropun kimlik fotoğrafı ve selfie istiyor. Basit bir işlemi var zaten bekletmek istemiyorum direkt olarak konuya geçelim...forum.donanimarsivi.com
bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
O değilse yine bir şeyler vaat eden başka bir sitedir. Diğerlerinde de bir garanti yok sonuçta.Coinbase de , bitci de değil.
O kadar belliydi ki patlayacağı neyse 100tl beleşe geldi ne güzel kimlik para etmiyor.Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Coinbase 300TL Airdropu #1 (Her ders için güncellenecek)
Selamlar dostlar bugün şu konuya denk geldim :daha önce böyle konuların burada paylaşıldığını düşünmemiştim açıkcası bugün size yine buna benzer bir airdroptan bahsedicem. Airdropun kimlik fotoğrafı ve selfie istiyor. Basit bir işlemi var zaten bekletmek istemiyorum direkt olarak konuya geçelim...forum.donanimarsivi.com
bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
Coinbase yabancı bir firma sadece Türkler kayıt olmuyor ve kayıt sistemi böyle değil Coinbase olması mümkün değil.Coinbase de , bitci de değil.
Anne oğlun ünlü oldu.Lan ben varım orda beni paylasmislar