Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

Hocam neden bu tarz şeyleri paylaşmak yasak değil forumda kimlik vb isteyen uygulamalar paylaşılıyor
Kimlik verilerinin pek bir gizliliği kalmadı. Sızdırılmayan yer kalmadı, tabii ne kadar sızdırılma orası tartışılır :)

Kimlik verilerinin pek bir gizliliği kalmadı. Sızdırılmayan yer kalmadı, tabii ne kadar sızdırılma orası tartışılır :)
Geçtiğimiz senelerde Türkiye'de 50 milyon insanın kimlik bilgileri sızdırıldı. Ulaşmak isteyen ulaşıyor zaten.
Apple iCloud'dan da bilgiler sızdırılmıştı.

Geçtiğimiz senelerde Türkiye'de 50 milyon insanın kimlik bilgileri sızdırıldı. Ulaşmak isteyen ulaşıyor zaten.
Apple iCloud'dan da bilgiler sızdırılmıştı.
Ne kadarı sızdırılma ne kadarı satış orasını kestirmek güç bu tarz sızıntılarda. Geçenlerde de Twitch verileri yayılmıştı mesela.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
Lan ben varım orda beni paylasmislar

Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda bir konu açılıdı bir bitcoin sitesinde kimliğini paylaştığınızda 100tl gibi ücretler veriyordu siteyi patlatmışlar binlerce insanın kimliği paylaşılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konudakinden bahsediyorum bilmeyenler için
(bu arada coinbase mi emin değilim bir de bitci vardı o da aynı parayı veriyordu ikisinden biri ama büyük ihtimalle coinbase)
O kadar belliydi ki patlayacağı neyse 100tl beleşe geldi ne güzel kimlik para etmiyor.

Coinbase de , bitci de değil.
Coinbase yabancı bir firma sadece Türkler kayıt olmuyor ve kayıt sistemi böyle değil Coinbase olması mümkün değil.
Bitci ise kağıda yazı istiyor. Bitci de değil. dediğin gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,774
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri