Bitcoin ve türleri haram mı

Btc haramdır.

Arkadaşlar şu altın dolar muhabbetini de aynı kefeye koymayın btc manipülasyona çok açık olduğu için sakıncalı görülüyor yukarı da arkadaşın bahsettiği bir günde 65k nın 4k ya düşmesi örneği gibi altın dolar euro da düşer çıkar illa ki ama bu kadar devasa meblalar düşmez birden aylar yıllar lazım bunun için.

Eğer İslam'ı mantığa uyan bir din olarak görüyorsanız bilmem ne hocaya bakmak yerine kendi mantığınızla düşünerek haram olmadığını anlayabilirsiniz

• Kızgın
Reaksiyonlar: XDEV
Tam olarak hangi argümana dayanarak haram mı değil mi sorusu çıktı? Faiz vs düşüncesinden mi?
Yani şimdi alın teriyle kazanılmayan bir para vede şansa yükselip düşüyor

Değil Din hocama sordum 👍

Sen para kazanırken biri para kaybediyorsaaaaaa.. cümleyi kendin tamamlamalısın. Borsada bu sistem, iddaa da , kumarda.

He bu benim kendi fikrimdir ve hepsinde de para kazanıp kaybetmişliğim var. Şuanki en güzel kumar aracı türk borsası kumar nerde ben ordayım :D

Eğer İslam'ı mantığa uyan bir din olarak görüyorsanız bilmem ne hocaya bakmak yerine kendi mantığınızla düşünerek haram olmadığını anlayabilirsiniz
Bana neden İslam'ın mantığa uymadığını açıklayabilir misiniz?

Bana neden İslam'ın mantığa uymadığını açıklayabilir misiniz?
Güzelce okursanız mantığa uyan bir din olarak görüyorsanız haram olmadığını anlarsınız yazdım. Mantığa uymuyor demedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,534
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri