Neler Yeni

blackshark v2 vs muadilleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
merhaba blackshark v2 almayı düşünüyorum fakat almışken iyisini almak isterim bir kaç kulaklık daha buldum v2 ye göre nasıldır ve ses kartlı modellere bakıyorum çok fazla oyun oynamam önemli olan mikrofon ve ses : Jbl Quantum 600 , HyperX Cloud Alpha S , HyperX Cloud 2 , Corsair Void RGB Elite USB Premium başka öneriniz varsa açığım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Void elite kötü diyordu dün biri cloud 2 alırdım ben.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Cloud 2 ve Void RGB Blackshark v2'nin muadili bile sayılamaz hocam, Bu iki modelide geçiyor Blackshark v2.
JBL Quantum 600 hakkında bilgim yok. Cloud Alpha S'ten iyi olduğunu düşünüyorum ama onun hakkında da tam bilgim yok.

Blackshark V2 taş gibi bir model, bence başka modellere bakmayın. Ayrıca Razer'ın kendi uygulamasıda çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam dipses sorunları var diyolardı
Ses kartından dolayı dipses sorunları var evet. Ama ses seviyesini 70'in altında tutarsanız dipses çok az oluyor, bir süre sonra kafaya takmazsanız fark edilmiyor. Yine de Cloud 2 artık çok eski bir kulaklık ve fiyatını hak etmiyor hocam. Cloud Alpha falan daha iyi ondan o fiyat bandında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Ses kartından dolayı dipses sorunları var evet. Ama ses seviyesini 70'in altında tutarsanız dipses çok az oluyor, bir süre sonra kafaya takmazsanız fark edilmiyor. Yine de Cloud 2 artık çok eski bir kulaklık ve fiyatını hak etmiyor hocam. Cloud Alpha falan daha iyi ondan o fiyat bandında.
tamam hocam teşekkürler bir sorum olacak benim anakartım b450mk2 içinde ALC887/897 ses kartı var bu razer ses kartını kullanırsam benim anakartın ses kartından bağımsız mı çalışır

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
merhaba blackshark v2 almayı düşünüyorum fakat almışken iyisini almak isterim bir kaç kulaklık daha buldum v2 ye göre nasıldır ve ses kartlı modellere bakıyorum çok fazla oyun oynamam önemli olan mikrofon ve ses : Jbl Quantum 600 , HyperX Cloud Alpha S , HyperX Cloud 2 , Corsair Void RGB Elite USB Premium başka öneriniz varsa açığım
Void Elite Blackshark rakibi değil hocam. Kraken TE'nin rakibi onlar. Blackshark v2 çok iyi bir ürün.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
tamam hocam teşekkürler bir sorum olacak benim anakartım b450mk2 içinde ALC887/897 ses kartı var bu razer ses kartını kullanırsam benim anakartın ses kartından bağımsız mı çalışır
Kulaklığın ses kartı olduğundan büyük ihtimalle bağımsız çalışır ama tam bilgim yok hocam ne yalan söyliyim. Ama anakartın ses kartının etkisi olmaz kulaklık üzerinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Kulaklığın ses kartı olduğundan büyük ihtimalle bağımsız çalışır ama tam bilgim yok hocam ne yalan söyliyim. Ama anakartın ses kartının etkisi olmaz kulaklık üzerinde.
tamamdır teşekkürler

Top Bottom