Neler Yeni

BLADE-1050Ti vs. PC HOCASI-GG1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
gerçekten çok uzun süredir araştırıyorum. ssd ssd nin kronik sorunlu olduğu aşikâr fakat kimi kullanıcı hiç sorun çıkarmadı diyor. anladığım kadarıyla düşükte olsa biraz şans işi. psu ve kasaya hiç bakmamıştım uyardığınız için teşekkürler

ikinci el tercih etmek istemiyorum. birincisi mining olayı bu kadar yaygınken neyin ne olduğunu bilmek biraz zor, ikincisi 2. el de olsa insanlarda fiyatları uçuruyor o yüzden o topa hiç girmek istemiyorum. sizin de söylediğiniz gibi bu bütçeye şu an daha iyisi yok bu mantıkla düşününce ssd ve psu için risk alınabilir sanki
Şimdi ssd bir süre sizi rahatça idare eder. Ama psu'yu derhal değiştirin . Yanlış voltaj elektrik kesilmesi ile kısa devre yapıp tüm sistemi yakabilir. Elinizdeki paradan da olmamanız için söylüyorum.

whoamii

80+ Silver
birincisi mining olayı bu kadar yaygınken neyin ne olduğunu bilmek biraz zor
Mining dengeli yapıldığı sürece karta zarar vermiyor ve zarar verse de test ederken çıkıyor.
ikincisi 2. el de olsa insanlarda fiyatları uçuruyor
Pazarlık diye bir şey var, bir ürünün fiyatı şişikse pazarlık payı bırakılmıştır. Ve ayrıca para paradır, ne kadar kar etsen fayda.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
şimdi baktım da şöyle bir sistem daha var parçaları hakkında bilgim yok bunu da değerlendirebilir misiniz? fiyat olarak iyiymiş ve ekran kartı tek fanlı önemi var mı bilmiyorum:)
Şimdi ssd bir süre sizi rahatça idare eder. Ama psu'yu derhal değiştirin . Yanlış voltaj elektrik kesilmesi ile kısa devre yapıp tüm sistemi yakabilir. Elinizdeki paradan da olmamanız için söylüyorum.

Mining dengeli yapıldığı sürece karta zarar vermiyor ve zarar verse de test ederken çıkıyor.

Pazarlık diye bir şey var, bir ürünün fiyatı şişikse pazarlık payı bırakılmıştır. Ve ayrıca para paradır, ne kadar kar etsen fayda.

whoamii

80+ Silver
şimdi baktım da şöyle bir sistem daha var parçaları hakkında bilgim yok bunu da değerlendirebilir misiniz? fiyat olarak iyiymiş ve ekran kartı tek fanlı önemi var mı bilmiyorum:)

Bunun da SSD ve PSU sorunlu, yani bu parçalarda bir fark yok denebilir. Üstteki sistemde 1600AF vardı sanırım, AF modeli daha iyidir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ssd psu gene değişmesi lazım 8gb ram var açıkcası işlemci ekran kartı dışında elle tutulur pek yanı yok.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Bunun da SSD ve PSU sorunlu, yani bu parçalarda bir fark yok denebilir. Üstteki sistemde 1600AF vardı sanırım, AF modeli daha iyidir.

ssd psu gene değişmesi lazım 8gb ram var açıkcası işlemci ekran kartı dışında elle tutulur pek yanı yok.
o kadar iç karartıcı konuştunuz ki soğumak üzereyim... siz olsanız ne yapardınız bütçeyi yükseltip sistem mi bakardınız? yoksa apu ya mi yönelirdiniz?

whoamii

80+ Silver
o kadar iç karartıcı konuştunuz ki soğumak üzereyim... siz olsanız ne yapardınız bütçeyi yükseltip sistem mi bakardınız? yoksa apu ya mi yönelirdiniz?
Şu zamanlarda bence fiyatını tek hak eden 1660 Super sistemler ve onlar da 8.5k dan başlıyor. Ben şahsen 2. elden yönelirdim, çok daha iyi şeyler çıkabiliyor.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Şu zamanlarda bence fiyatını tek hak eden 1660 Super sistemler ve onlar da 8.5k dan başlıyor. Ben şahsen 2. elden yönelirdim, çok daha iyi şeyler çıkabiliyor.
bu sistem işlemciyi ryzen 5 3400g yapıp alınır mı? ekran kartı ileride sıfır alınabilir belki. fiyatı 4k yapıyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam iyiliğinizi istiyoruz bazen kötü diyoruz ona da kusura bakmayın ama kimseye kötü bir şey aldırmak istemem ben. Yani ikinci ele yönelmek bir yöntem apu da alınabilir 8 8,5 civarı adam akıllı sistemler var artık.

whoamii

80+ Silver
bu sistem işlemciyi ryzen 5 3400g yapıp alınır mı? ekran kartı ileride sıfır alınabilir belki. fiyatı 4k yapıyor

Yerinde olsam APU sisteme o kadar vermezdim, 2. elden almamaya kararlıysan bütçeni yükseltmeni tavsiye ederim o zaman.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Hocam iyiliğinizi istiyoruz bazen kötü diyoruz ona da kusura bakmayın ama kimseye kötü bir şey aldırmak istemem ben. Yani ikinci ele yönelmek bir yöntem apu da alınabilir 8 8,5 civarı adam akıllı sistemler var
hocam, apu sistem için ne diyorsunuz? işlemci r5 3400g olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerinde olsam APU sisteme o kadar vermezdim, 2. elden almamaya kararlıysan bütçeni yükseltmeni tavsiye ederim o zaman.
şu an fiyatlara takılırsak hiçbir sistem fiyatını hak etmiyor. bu apu sistemde ileriye dönük baktığımızda cidden tek eksik ekran kartı. sanırım şu an iki seçeneğim var maalesef gg1 / apu ikisi arasında bir seçim yapmam lazım

Umut0526

80+ Silver
buyur aynı fiyata daha iyisi
hocam dalga mı geçiyorsunuz 3 1200 işlemcili sisteme o kadar para verilmez. single kit önerilmez ram yeri gelince 8gb yetmiyor. Verdiğiniz SSD kronik sorunlu ve daha birsürü sıkıntısı var sistemin alınmaz. Bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin

Top Bottom