Neler Yeni

BLADE-1050Ti vs. PC HOCASI-GG1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam, apu sistem için ne diyorsunuz? işlemci r5 3400g olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an fiyatlara takılırsak hiçbir sistem fiyatını hak etmiyor. bu apu sistemde ileriye dönük baktığımızda cidden tek eksik ekran kartı. sanırım şu an iki seçeneğim var maalesef gg1 / apu ikisi arasında bir seçim yapmam lazım
Hocam istanbulda mı yaşıyorsunuz ekran kartına 2. el bakıp bir sistem atıcam.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Hocam istanbulda mı yaşıyorsunuz ekran kartına 2. el bakıp bir sistem atıcam.
evet istanbulda yaşıyorum

sanırım az fiyat farklı ve parça bakımından alınabilecek bir sistem. sadece anakart yükseltilebilir. bakabilir misiniz? @whoamii @Denizgezen

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki karttan birisi.
Hocam tam hesaplamadım ama 6100 civarı bir şey yapıyor alabileceğiniz en iyi sistem bence bu.

evet istanbulda yaşıyorum

sanırım az fiyat farklı ve parça bakımından alınabilecek bir sistem. sadece anakart yükseltilebilir. bakabilir misiniz? @whoamii @Denizgezen

Evet sistem güzel gamegaraj psuları ne kadar güvenilir bilmiyorum ama değiştirilirse iyi sistem yani. 3100 olanı da vardı sanırsam.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
buyur aynı fiyata daha iyisi
ryzen 3 1200 var dikkat ettinmi acaba ?

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
İki karttan birisi.
Hocam tam hesaplamadım ama 6100 civarı bir şey yapıyor alabileceğiniz en iyi sistem bence bu.

Evet sistem güzel gamegaraj psuları ne kadar güvenilir bilmiyorum ama değiştirilirse iyi sistem yani. 3100 olanı da vardı sanırsam.
hocam uğraşıp sistem yarattığınız için teşekkür ederim ama bir firmadan alıp en azından onunla muhattap olmak daha mantıklı geliyor bana o yüzden parçaları tek tek alıp toplamak biraz ürkütüyor. Tekrardan bir sistem buldum ve topladığınıza çok yakın

bu sistem alınıp psu değişikliğine gidilirse sağlam olur sanırım?
ryzen 3 1200 var dikkat ettinmi acaba ?
o sistemi arkadaş önerdi fakat önceki mesajlarda var r3 1200 olduğu için hiç yanaşmadım. teşekkür ederim uyarınız için

whoamii

80+ Silver
İki karttan birisi.

Sistem parçaları güzel fakat 3k ya 1650 alınmaz. İndirim kovalanabilir, kampanyalardan 1650 Super geliyor 3k ya. Aralarında gerçekten ciddi bir performans farkı var. Eğer bütçeden kısmak istenirse de 1650 Super yerine 2. el Rx 470 veya GTX 1060 alınabilir fakat 3k ya GTX 1650 alınmaz.
Sıfır diye önerdin anladım ama yine de alınmamalı.
Ayrıca o kasa için çok ses yapıyor diye şikayetler vardı, tam emin değilim ama bunlar da bir alternatif.
Forumda iki kasayı da kullanan üyeler var ve gayet memnunlar.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
hocam uğraşıp sistem yarattığınız için teşekkür ederim ama bir firmadan alıp en azından onunla muhattap olmak daha mantıklı geliyor bana o yüzden parçaları tek tek alıp toplamak biraz ürkütüyor. Tekrardan bir sistem buldum ve topladığınıza çok yakın

o sistemi arkadaş önerdi fakat önceki mesajlarda var r3 1200 olduğu için hiç yanaşmadım. teşekkür ederim uyarınız için
Güzel Sistem ama biraz pahalı gibi geldi psu kötü 3500 yerine 3600 tercih edilebilir

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bence güzel 6200e iyi yani.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse

whoamii

80+ Silver
Bu sistem alınır mı? ssd yi ileride değiştiririm. @Denizgezen @muveys @whoamii
Apu işlemciye ekran kartı o.O2 Eğer almaya bu kadar kararlıysan 1600AF li sistemi alabilirsin.

Top Bottom