Neler Yeni

BLADE-1050Ti vs. PC HOCASI-GG1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Apu işlemciye ekran kartı o.O2 Eğer almaya bu kadar kararlıysan 1600AF li sistemi alabilirsin.
Bence cyber 3500 yazan sistemi alsın m2 var b450 anakart falan yani ileride psu dışında bişe değişmeye gerek yok zaten.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
PC HOCASI-GG1 daha iyi, fakat SSD 'si kronik sorunlu. Ben olsam GG1 alırdım.

whoamii

80+ Silver
Bence cyber 3500 yazan sistemi alsın m2 var b450 anakart falan yani ileride psu dışında bişe değişmeye gerek yok zaten.
Fiyat farkı çok olduğu ve ekran kartı tek fanlı olduğu için onu pek düşünmemiştim ama alınabilir.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
diyelim ki gaming gen den herhangi bir performax kasalı bir sistem aldım, bu içindeki psu'yu ne kadar süre içinde değiştirmem gerek? @whoamii @Denizgezen

whoamii

80+ Silver
diyelim ki gaming gen den herhangi bir performax kasalı bir sistem aldım, bu içindeki psu'yu ne kadar süre içinde değiştirmem gerek? @whoamii @Denizgezen
Bilemeyiz, şans işi. Kimisi Frisby PSU'yu 1 buçuk yıl kullanıyor ama kimisinde hemen bozuluyor. Mesela az önce forumda bir konu açıldı, adam Rampage PSU almış ve geldiğinde sisteme montajladığı gibi PSU'dan dumanlar çıkmış.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mümkünse hemen . Ama seni bir süre idare eder bak sistem güzel psu kötü bomba gibi patlar sonra tüm sistemi yakar falan allah korusun.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Bilemeyiz, şans işi. Kimisi Frisby PSU'yu 1 buçuk yıl kullanıyor ama kimisinde hemen bozuluyor. Mesela az önce forumda bir konu açıldı, adam Rampage PSU almış ve geldiğinde sisteme montajladığı gibi PSU'dan dumanlar çıkmış.
Mümkünse hemen . Ama seni bir süre idare eder bak sistem güzel psu kötü bomba gibi patlar sonra tüm sistemi yakar falan allah korusun.
şans işi tabi şöyle birkaç ay idare etse ama işte risk almaya değer mi bilmiyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom