Yardım Blic t60 kalvye bir anda gidiyor

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Oyun oynarken bir anda klavyede tuş takılı kalıyor 5 10 sn kalıyor öyle ve sonra ışıkları gidip geliyor ve düzeliyor bunu sorunu nedir şu an sinir krizi geçiriyorum

kablo değiştir veya takılı olduğundan emin ol bendede aynı klavye var öyle bi problem yok

mouse de veya PC de bir şey yok sadece klavye takılı kalıyor

Oyun oynarken bir anda klavyede tuş takılı kalıyor 5 10 sn kalıyor öyle ve sonra ışıkları gidip geliyor ve düzeliyor bunu sorunu nedir şu an sinir krizi geçiriyorum
Alt entere basınca resetliyor kendini galiba yanlisikla resetliyorsun, bundan kaynaklı değilse garantisi varsa direk garantiye yolla

Alt entere basınca resetliyor kendini galiba yanlisikla resetliyorsun, bundan kaynaklı değilse garantisi varsa direk garantiye yolla
Yok hocam alt entera basıyorum bir şey olmuyor vede bu olmadan önce basmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye yollasam klavyesiz kalacağım

Nereden aldım ben böyle klavyeyi

Bir daha olmaz inşallah yoksa ben bu klavyeyi kırarım

Yok hocam alt entera basıyorum bir şey olmuyor vede bu olmadan önce basmıyorum

Garantiye yollasam klavyesiz kalacağım

Nereden aldım ben böyle klavyeyi

Bir daha olmaz inşallah yoksa ben bu klavyeyi kırarım
Hocam bu arada fn enter le resetleniyomus kusura bakma, USB yerini değiştirip deneyebilirsin tekrar oluyosa aldığın yerle iletişim kurup değişim talep edebilirsin

sorunlu bir klave bendede aynısı var ve 3 tuşun rgb si yanmıyor ve space tuşu bazen basmıyor

sorunlu bir klave bendede aynısı var ve 3 tuşun rgb si yanmıyor ve space tuşu bazen basmıyor
Bencede ilk siparişimde w tuşu tutukluk yapıyordu iade ettim

Yeniden aldım almaz olaydım

Ağa harbi ya space basmıyor

Garantiye gönderen varmı yazdım ben adam konum atıcam oraya gönderin dedi sistemden göndermeyince kargo parasıyla vs ugrasmiyayin dedim saldım

Ağa harbi ya space basmıyor

Garantiye gönderen varmı yazdım ben adam konum atıcam oraya gönderin dedi sistemden göndermeyince kargo parasıyla vs ugrasmiyayin dedim saldım
Keşke e yooso alsaydım

Geri