Alt entere basınca resetliyor kendini galiba yanlisikla resetliyorsun, bundan kaynaklı değilse garantisi varsa direk garantiye yollaOyun oynarken bir anda klavyede tuş takılı kalıyor 5 10 sn kalıyor öyle ve sonra ışıkları gidip geliyor ve düzeliyor bunu sorunu nedir şu an sinir krizi geçiriyorum
Yok hocam alt entera basıyorum bir şey olmuyor vede bu olmadan önce basmıyorumAlt entere basınca resetliyor kendini galiba yanlisikla resetliyorsun, bundan kaynaklı değilse garantisi varsa direk garantiye yolla
Garantiye yollasam klavyesiz kalacağımAlt entere basınca resetliyor kendini galiba yanlisikla resetliyorsun, bundan kaynaklı değilse garantisi varsa direk garantiye yolla
Hocam bu arada fn enter le resetleniyomus kusura bakma, USB yerini değiştirip deneyebilirsin tekrar oluyosa aldığın yerle iletişim kurup değişim talep edebilirsinYok hocam alt entera basıyorum bir şey olmuyor vede bu olmadan önce basmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garantiye yollasam klavyesiz kalacağım
Nereden aldım ben böyle klavyeyi
Bir daha olmaz inşallah yoksa ben bu klavyeyi kırarım
Alalı 1 2 ay oldu daHocam bu arada fn enter le resetleniyomus kusura bakma, USB yerini değiştirip deneyebilirsin tekrar oluyosa aldığın yerle iletişim kurup değişim talep edebilirsin
Dandik item alınca olmuyor iyi itemler alınca oluyorAlalı 1 2 ay oldu da
Bendede aynı klavye var böyle bir durumla karşılaşmadımAlalı 1 2 ay oldu da
Dandik item alınca olmuyor iyi itemler alınca oluyor
sorunlu bir klave bendede aynısı var ve 3 tuşun rgb si yanmıyor ve space tuşu bazen basmıyorOyun oynarken bir anda klavyede tuş takılı kalıyor 5 10 sn kalıyor öyle ve sonra ışıkları gidip geliyor ve düzeliyor bunu sorunu nedir şu an sinir krizi geçiriyorum
Bencede ilk siparişimde w tuşu tutukluk yapıyordu iade ettimsorunlu bir klave bendede aynısı var ve 3 tuşun rgb si yanmıyor ve space tuşu bazen basmıyor
Ağa harbi ya space basmıyorsorunlu bir klave bendede aynısı var ve 3 tuşun rgb si yanmıyor ve space tuşu bazen basmıyor
Keşke e yooso alsaydımAğa harbi ya space basmıyor
Garantiye gönderen varmı yazdım ben adam konum atıcam oraya gönderin dedi sistemden göndermeyince kargo parasıyla vs ugrasmiyayin dedim saldım