blic t60 klavye driver bulunuyormu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,170
t60 model bir klavye aldım fakat ziyoulang değil blic marka bir klavye gelid klavyem rgb olmasına rağmen altında sadece t60 yazıyor ve driver tanımıyor bunun bir çözümü varmıdır yoksa yapacak bir şey yokmu DRİVER BULUNDU.)

Son düzenleme:
t60 model bir klavye aldım fakat ziyoulang değil blic marka bir klavye gelid klavyem rgb olmasına rağmen altında sadece t60 yazıyor ve driver tanımıyor bunun bir çözümü varmıdır yoksa yapacak bir şey yokmu
Yapacak bir şey yok T60 RGB yazanlarda driver kuruluyor çoğu modelde (Sarftechtir, Ziyalazdır vs modellerde) nereden aldın direkt link atar mısın? bir de satıcıyla iletişime geç çözüm yoksa bence iade et gitsin. Çoğu satıcı da kullanıcı da rgb ve rainbowun farkını bilmiyor ışıklı ve renkliyse rgb deyip geçiyor.

Yapacak bir şey yok T60 RGB yazanlarda driver kuruluyor çoğu modelde (Sarftechtir, Ziyalazdır vs modellerde) nereden aldın direkt link atar mısın? bir de satıcıyla iletişime geç çözüm yoksa bence iade et gitsin
zaten indirsem bile sadece 1 kere kullanacağım bir uygulama için iade edeceğimi sanmıyorum satıcı sarftech buarada hocam ama klavye ziyoulangdan bir tık daha kalteli switchler kullanıyor gibime geldi ondan dolayı muhtemelen kullanmaya devam edeceğim

t60 model bir klavye aldım fakat ziyoulang değil blic marka bir klavye gelid klavyem rgb olmasına rağmen altında sadece t60 yazıyor ve driver tanımıyor bunun bir çözümü varmıdır yoksa yapacak bir şey yokmu

bir saniye hocam t60 uprade diye bir şey var onu deniyorum sanırım budum sorunu

zaten indirsem bile sadece 1 kere kullanacağım bir uygulama için iade edeceğimi sanmıyorum satıcı sarftech buarada hocam ama klavye ziyoulangdan bir tık daha kalteli switchler kullanıyor gibime geldi ondan dolayı muhtemelen kullanmaya devam edeceğim
Ben Ziyo siparişi verdim bir de benim ekranımda rgb renklerin olduğu fotoğraf falan vardı çoğu HepsiBurada, N11 satıcısı zaten rgb değil rainbow görsel koyuyor ilana fotoğraftan anlaşılabiliyor. Ben çok önceden bunlara takılmıştım. Türk sitelerinde satanlar genelde rainbow gönderiyor Amazonda satanlar ise rgb gönderiyor diye duydum ama sadece duydum :D

Ben Ziyo siparişi verdim bir de benim ekranımda rgb renklerin olduğu fotoğraf falan vardı çoğu HepsiBurada, N11 satıcısı zaten rgb değil rainbow görsel koyuyor ilana fotoğraftan anlaşılabiliyor. Ben çok önceden bunlara takılmıştım. Türk sitelerinde satanlar genelde rainbow gönderiyor Amazonda satanlar ise rgb gönderiyor diye duydum ama sadece duydum :D
benim klavyenin ışıkları rgb ama kodu rainbow ondan dolayı driver kurmuyor ama benim için çok sıkıntı değil alacak erkadaşlar ona dikkat edebilir ama üzerindede yaklaşık 30 ışık modu değiştirilebiliryor gayet yeterli bence

kendi global sürücüleri başkada yok zaten
yok hocam hala tanımadı klavyeyi alacak arkadaşlar için driver önemli ise satıcı ile görüşebilirler almadan önce yada farklı satıcıya yönelebilirler hocam

benim klavyenin ışıkları rgb ama kodu rainbow ondan dolayı driver kurmuyor ama benim için çok sıkıntı değil alacak erkadaşlar ona dikkat edebilir ama üzerindede yaklaşık 30 ışık modu değiştirilebiliryor gayet yeterli bence
nasıl rgb dostum fotoğraf atar veya ilan atar mısın lütfen :D

yok hocam hala tanımadı klavyeyi alacak arkadaşlar için driver önemli ise satıcı ile görüşebilirler almadan önce yada farklı satıcıya yönelebilirler hocam
valla o site ziyoulang kendi sitesi muhtemelen o blic dediğinde onun alt markası sanırım görsel felen varsa ekle bulmaya çalışırız

valla o site ziyoulang kendi sitesi muhtemelen o blic dediğinde onun alt markası sanırım görsel felen varsa ekle bulmaya çalışırız
bir saniye videosunu çekip drive üzerinden atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://photos.app.goo.gl/ukrfj1bggvZwCoSK6 kaliteden dolayı özür dilerim hocam ama dediğim gibi klavye rgb

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri