Gerçekten direkt alırım.kuzenim için almıştım istemezse birini sana aldığım fiyattan verebilirim
Stok gelmiş çökünbeyler şimdi ben bunu 20 gün boyunca ödeyebiliyormuyum tam farklı klavye aldım bunu gördüm de stok ta varmı sepete ekleniyor ödeme kısmına geliyor
Alıntıyı görüntüle
kredi çekip aldm bakalmStok gelmiş çökün
Bende alacağım şimdi... 1100TL'ye almıştım iptal oldu şaka gibi. Bari Gateron switch getirselermiş.!!Aldım!!
beyler şimdi ben bunu 20 gün boyunca ödeyebiliyormuyum tam farklı klavye aldım bunu gördüm de stok ta varmı sepete ekleniyor ödeme kısmına geliyor
Alıntıyı görüntüle
aldım
Valla ben klavye hakkında bir şey bilmiyorum mesajlar çok ucuz gibiydi bende alayım dedim ihtiyacım yok sizcede ucuzmuBende alacağım şimdi... 1100TL'ye almıştım iptal oldu şaka gibi. Bari Gateron switch getirselermiş.
1100 iken ucuzdu. 1700 de ucuz denilebilir. İhtiyacın var ise al. Yok benim klavyem iyi diyorsan gerek yok.Valla ben klavye hakkında bir şey bilmiyorum mesajlar çok ucuz gibiydi bende alayım dedim ihtiyacım yok sizcede ucuzmu
Suan bu kalvyeye benzeyen 300tl lık bi kalvyem ve razer ornata v2 var onları elden çıkartıp bunu kullanma şansım var daha iyise1100 iken ucuzdu. 1700 de ucuz denilebilir. İhtiyacın var ise al. Yok benim klavyem iyi diyorsan gerek yok.
Elinde ki klavye ile bu baktığın klavye bambaşka. Şöyle diyeyim sen şuan düşük-ortaya yakın bir klavye kullanıyorsun seviye olarak. Bu klavyeye TOP seviye diyebiliriz. Membran bir kere klavyen yani.Suan bu kalvyeye benzeyen 300tl lık bi kalvyem ve razer ornata v2 var onları elden çıkartıp bunu kullanma şansım var daha iyise
Al kardeşim al kutusuna koy kaldır eskisi ömrü bitti zaman bunu kullanırsın bu gün aldığını yarın alamıyorsun maalesef ben bangoo aldım bakalım bekliyorumSuan bu kalvyeye benzeyen 300tl lık bi kalvyem ve razer ornata v2 var onları elden çıkartıp bunu kullanma şansım var daha iyise
alınır mı diyen herkese söylüyorum kesinlikle alınır 1700 tl ye top tier klavye alıyorsun bu fiyata saçma sapan abs plastik keycapsli orta seviye klavyeler var kesinlikle al bunu geç hem custom yani ileride özelleştirirsin switchlerini falan değişiklik istersenNeye bağlı iptal ettiler acaba ya iptal edilmeyen de çok bir de sizce hala alınır mı yoksa amazon indirimlerinden mi birşeyler mi bakılmalı