Neler Yeni

Yardım bloody tl80 vs logitech g300s

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
link kopyalanmamış attım
Palm tutuyor arkadaş ama?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...eu-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,892845970.html katar pro var onun yerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

skatez ve kablo konusunda fazlasıyla iyi sensörü bir tık daha düşük kalıyor maadem öyle bütçe artabiliyorsa bunu alsın.

Squex

80+ Silver

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
palm grip+ büyük el bloody tl80 alırdım

Tutuş şekli.

G300S çöp ayrıca milattan önce kalan fiyatını hak etmeyen bir ürün.
neden çöp açıklar mısın

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
cidden bilmediğimden soruyorum şu tutuşlar hakkında fazla bilgim yok bana göre fare normal bir fare gibi şekli varsa kısa bir kullanım sonrası alışılır
Fingertip tutuşa daha uygun bir ürün aynı viper mini gibi.

neden çöp açıklar mısın

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Fingertip tutuşa daha uygun bir ürün aynı viper mini gibi.

hocam ben sorun yaşamadım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Bazıları yaşar bazıları yaşamaz şans işi ama riske atmaya ne gerek var hem farenin sensoru günümüze göre kötü hem 10 yıllık yaw kendi kardeşimden daha yaşlı fare.
benim kardeşimdende büyük hocam ama cuğara gibi alışınca bırakılmıyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
eğer fareye alışmışsa ve sorun yaşamıyorsa bozulana kadar kullan ama günümüzde gidip de sıfır alınabilecek fare değiş bana göre
elim alışık sorun yaşamıyorum ama bu sorun yazanları gördükçe psikolojik olarak değişmek istiyorum

Squex

80+ Silver
elim alışık sorun yaşamıyorum ama bu sorun yazanları gördükçe psikolojik olarak değişmek istiyorum
Ben küçüklüğümden beri büyük fare kullandığım için elim orta boyda olsa bile küçük fare kullandığımda rahatsız hissediyordum g300sde de öyle oldu katar pro da da. Hissiyat önemli

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Ben küçüklüğümden beri büyük fare kullandığım için elim orta boyda olsa bile küçük fare kullandığımda rahatsız hissediyordum g300sde de öyle oldu katar pro da da. Hissiyat önemli
benim elim küçük hocam ondan dolayı mouse almam bile dert oluyor birde bi aralar arkadaşımın g502sini kullanmıştım oda efsaneydi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
hocam ben sorun yaşamadım
Sorun yanşanmamış olması bu ürünün alınmayacak ve kötü olan bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Sürüyle JD kulaklıklarda sorun yaşamayan kişiler var ama bir bakıyorsunuz o ses gitmesi şu sorunu bu sorunu diye çıkıyor karşımıza.

Biraz şans işi ama neden 10 senelik sıkıntılı bir ürüne para veresiniz ki? Günümüzde çöp her ne kadar zamanında iyi olsa da.

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
hocam Peki bu delikli mouse alırsam uzun kullanımda malzeme kalitesinden ödün verir mi

Sorun yanşanmamış olması bu ürünün alınmayacak ve kötü olan bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Sürüyle JD kulaklıklarda sorun yaşamayan kişiler var ama bir bakıyorsunuz o ses gitmesi şu sorunu bu sorunu diye çıkıyor karşımıza.

Biraz şans işi ama neden 10 senelik sıkıntılı bir ürüne para veresiniz ki? Günümüzde çöp her ne kadar zamanında iyi olsa da.
hocam Peki bu delikli mouse alırsam uzun kullanımda malzeme kalitesinden ödün verir mi

eğer fareye alışmışsa ve sorun yaşamıyorsa bozulana kadar kullan ama günümüzde gidip de sıfır alınabilecek fare değiş bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,641
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom