Yardım bloody tl80 vs logitech g300s

İsesçö

80+
Reaksiyon skoru
70
Selamünaleyküm arkadaşlar yeni mousem olduğu halde tekrar bir tane daha almak zorunda kaldım nedeni ise Mouse hızlı çevirince algılamaması sizce hangisi daha iyi sensöre sahip aradığım özellikler malzeme kalitesi ve sensör kalitesi hızlı çevirince algılamasını istiyorum daha iyisi varsa önerebilirsiniz bütçem 150 TL hepsiburada'n ise 200tl lik önerebilirsiniz bir daha madur olmak istemem bilen arkadaşlar yazsın

Tutuş şekli.

G300S çöp ayrıca milattan önce kalan fiyatını hak etmeyen bir ürün.

Elim biraz büyük
1625682339242.png

hangisi gibi tutuyon

hp omen 600 pahalıymış benim bütçe en fazla 150 birde hepsiburada da ilk alışverişe 50 tl indirim var o yüzden hepsiburadadan 200 tl lik önerebilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Redragon 220ips
HP'de 200 olması gerek
Omen ise 400 ips ama bu ürün ağır.
redragon iyiymiş benim mouse msı gm08 bu kaç ıps

hp omen 600 pahalıymış benim bütçe en fazla 150 birde hepsiburada da ilk alışverişe 50 TL indirim var o yüzden hepsiburadadan 200 TL lik önerebilirsiniz

30 daha verin bunu alın teşhir ürünü ama aralarında olan en iyisi o ama çok ağır ve skatez kablo anlamında düşük kalıyor ama bütçede kötü değil.

Veremem dersen Redragon al.

Cevap
Redragon 220ips
HP'de 200 olması gerek
Omen ise 400 ips ama bu ürün ağır.
birde bloody iyi mi?

30 daha verin bunu alın teşhir ürünü ama aralarında olan en iyisi o ama çok ağır ve skatez kablo anlamında düşük kalıyor ama bütçede kötü değil.

ağırsa kalsın hocam sağolun

birde neden başkaları yardımcı olmuyor kaç gündür konu açıyorum kimse yazmıyor

48ips 10g ivme

Biraz ağırdır ama iyidir.

Redragon alın derim ben size.
hocam o zaman ben redragon alırsam direkt radiantım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular