Anakart modelin ne ?Bluetooth ve Wifi'yi bilgisayarda aktif etmek için ne almam lazım?
Hocam daha hiçbirşey almadım fakat B650M-B veya Asrockun A serili Bluetooth destekli anakartını alıcamAnakart modelin ne ?
Bluetooth olarak onu alırım o zaman wifi icin kesin bir öneriniz var mı çok fazla ürün var.wifi için
bluetooth için
Wifi adaptörünün kalitesini bilmiyorum. Ürün grubunu görmen için örnek olarak attım. Bluetooth linkindeki güzel.
Kutularından wifi kartı çıkıyor diye biliyorum , çıkmazsa internetten harici bir wifi kartı satın alıp kullanabilirsin. (anakart wifi destekliyorsa tabi)Hocam daha hiçbirşey almadım fakat B650M-B veya Asrockun A serili Bluetooth destekli anakartını alıcam
Hocam pahalı anakartlardan çıkıyor diye biliyorum ben wifi içinde bir öneri yaparsanız sevinirim.Kutularından wifi kartı çıkıyor diye biliyorum , çıkmazsa internetten harici bir wifi kartı satın alıp kullanabilirsin. (anakart wifi destekliyorsa tabi)
Bluetooth için şöyle küçük dongle oluyor , onları kullanabilirsin.
TP-Link UB500, Bluetooth 5.3, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link UB500, Bluetooth 5.3, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hem bluetooth hem wifi 6 , buna bir bak istersen.Hocam pahalı anakartlardan çıkıyor diye biliyorum ben wifi içinde bir öneri yaparsanız sevinirim.
Hocam siz modeme bağlımı kullanıyorsunuz
Evet.Hocam siz modeme bağlımı kullanıyorsunuz