bluetooth kulaklığın tekinden ses gelmiyor

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,520
bluetooth kulakğımın tekinden ses gelmiyor bağlanıtıyı kesip tkr bağlandığımda ses gelmiyenden ses geliyor diğerinden gelmiyor sadece 1 tanesine bağlanıyor nasıl düzeltebileceğim kulakğın markası
SilverCrest, yurt dısından gelmisti
16770092584596650187274337964346.jpg

bluetooth kulakğımın tekinden ses gelmiyor bağlanıtıyı kesip tkr bağlandığımda ses gelmiyenden ses geliyor diğerinden gelmiyor sadece 1 tanesine bağlanıyor nasıl düzeltebileceğim kulakğın markası
Alıntıyı görüntüle
bende de buna benzer bi sıkıntı var açıyorum tekine bağlanıyor kapatıp açıyorum bağlanıyor

bende de buna benzer bi sıkıntı var açıyorum tekine bağlanıyor kapatıp açıyorum bağlanıyor
hocam benim birine bağlanıyor diğerine bağlanmıyor bağlantıyı kesip tkr bağladığımda az önce bağlanmıyan bağlanıyor diğeri bağlanmıyor cok sacma olay

Kullanım kitapçığında 2 kulaklığı birbirine bağlama gibi bir kısım olabilir. Bakmakta fayda var. Youtube'dan da bakabilirsin.

aha sıfırlayıp eq çektim bakalım
garantiye yollayamam 921 e aldım 1800tl şu an

aha sıfırlayıp eq çektim bakalım
garantiye yollayamam 921 e aldım 1800tl şu an
bende resetledim simdi 2 tane cıktı kulaktan ikisinde bastım ayeı ayrı bağaladnı ama yine tekinden ses geliyor

valla sıfırladım yoksa delirtiyor sabah takıyorum teki bağlanıyor gene neyse 10 snde düzeliyordu
hocam olmuyor kaç kere denedim ettim ama olmuyor bunları tamir edebilecek bir yere götüreyim en iyisi telefonu tamir eder mi? bunu

Alıntıyı görüntüle
İlk defa benden başka Brian O'Conner hayranı buldum mutluyum

Geri