BMW 50.yıl mı m sport mu daha iyi

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,026
Arkadasıma araba alıyoruz 2.el 3.20i 50.yıl ve m sport shadow paket aynı fiyat konu baslıktaki gibi

50.yıl mı daha avantajlı m sport mu

hocam aradaki farkları söyleme sansınzı var mı pek bilmedigimden
Birisi orta paket birisi full paket gibi düşünebilirsin. Ama model yılına göre değişir baktığınız araç makyajlı mı yoksa makyajsız mı kaç model?

50. yılda m fren diski var özel jant var had up display ama çok fark yokmuş opsiyonla m sportta eklemiş adam zaten ama benim tercihim 50.yıl olur rengi özel renk fren diskleri m sport disk had-up display falan çok aşırı fark yok tamamı ile tercih meselesi.

50. yılda m fren diski var özel jant var had up display ama çok fark yokmuş opsiyonla m sportta eklemiş adam zaten ama benim tercihim 50.yıl olur rengi özel renk fren diskleri m sport disk had-up display falan çok aşırı fark yok tamamı ile tercih meselesi.
tesekkür ederim son olarak diğerinde mavi kaliperler var bunları taktırmak ne kadar tutar bir bilginiz var mı

50.yıl logosunu hiç sevemedim, şimdiden hayırlı olsun bu arada

Arkadasıma araba alıyoruz 2.el 3.20i 50.yıl ve m sport shadow paket aynı fiyat konu baslıktaki gibi

50.yıl mı daha avantajlı m sport mu
arkadaşın ne iş yapıyo ve yaşı kaç kanka merak tan soruyoum tamamen

Bu paraya imkan yok alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A5 yada 520 aynı paraya alırsın
23 model 50binde ve M shadow gayet alınır. Sıfırı 4.3M civarına geliyor. Model düşürüp km yükseltip başka modeller bakabilir ama konuyla alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri