Boot menüsünü bulamıyorum (format atıyorum)

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,520
iso yu usb ye yazdırdım biostayım ama şuan boot menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
image.jpg

image.jpg
burası olabiliceğini düşünüyorum ama emin değilim

fastboot tuşuyla yapın direk f2 f8 falan deneyin

fotoğrafta görünen usb Hard Drive yazan yere tıklayabiliyor musunuz ?
f2 ye bastım burası geldi
image.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet basabilirsiniz eğer usb üzerinden format atıyorsanız direkt olarak kurulum menüsüne atacaktır
evet usb üstünden atıyorum win 11 den 10 a geçiceğim geçerken hdd ve ssd lermi sıfırlıyacağım o menülere gelirmi

f2 değil hocam bios açtıktan sonra boot menüsünde sizin de görsel attığınız menüde windows boot manager yazısının altında USB HARD DRIVE diye bi seçenek var, format belleğinizi oradan seçmeniz gerekiyor
hocam bastım o menü kapandı hiçbir şey olmadı
image.jpg
menü kapandı böyle oldu

hocam bastım o menü kapandı hiçbir şey olmadı
Alıntıyı görüntülemenü kapandı böyle oldu
boot order seçeneğinden usbnizi veya USB HARD DRIVE olarak yazıyor olabilir kısaca usb seçeneğini en üste taşımalısınız. Boot Order hangi sıralama ile boot deneyeceğinin ayarı

boot order seçeneğinden usbnizi veya USB HARD DRIVE olarak yazıyor olabilir kısaca usb seçeneğini en üste taşımalısınız. Boot Order hangi sıralama ile boot deneyeceğinin ayarı
hocam müsaitseniz instgram ya da whatsaap üzerinden konussak olurmu

en üste taşıdım şimdi napmalıyım

hocam müsaitseniz instgram ya da whatsaap üzerinden konussak olurmu

en üste taşıdım şimdi napmalıyım
en üste taşıdıysanız pcyi yeniden başlattığınızda zaten windows kurulum menüsüne atacaktır sizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri