Borsa İstanbul Vergisi

Yıldırımruya

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
118
Midas üzerinde borsa İstanbuldan yaptığımız hisse senedi al satları için vergi veriyor muyuz?

Peki bunu uygulama kesinti yapıyor mu yoksa manuel olarak ödemek mi gerekiyor

Bist işlemlerinde otomatik kesinti yapıyor her alım satımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ne biste bulaş ne paranı tlde tut 2022 sonundan beri aynı fiyatta yıl oldu 2025 5 kuruş kazanamazsın bistten

Bist işlemlerinde otomatik kesinti yapıyor her alım satımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ne biste bulaş ne paranı tlde tut 2022 sonundan beri aynı fiyatta yıl oldu 2025 5 kuruş kazanamazsın bistten
100tl gibi küçük bir miktar yatırmayı düşünüyorum

Herhangi bir bilgim yok biraz deneyim olsun diye 100tl yatırdımda 4 5 ay onunla oyalanırım
kardeş yanlış anlama kimseyi küçük görmüyorum ama o 100 liranın sana 4 5 ay getirisi olsa olsa 50 60 lira olabilir o da maks

kardeş yanlış anlama kimseyi küçük görmüyorum ama o 100 liranın sana 4 5 ay getirisi olsa olsa 50 60 lira olabilir o da maks
Para kazanmak için yatırmadım hocam bilgim olmadığı için biraz öğreneyim diye az attım para kazanma beklentim yok şuan

Para kazanmak için yatırmadım hocam bilgim olmadığı için biraz öğreneyim diye az attım para kazanma beklentim yok şuan
ne kadar riski göze aldığına göre değişir ben eskiden hisse alırdım her ay ama borsanın hali ortada artık altın alıyorum

Geri