Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Anladım teşekkür ederim yinede

Şuanda alınabilcek bir hisse tavsiyesi var mıdır düşükten ?
Varmı güvenli yatırım yapabileceğimiz şeyler şuanlık
Bugün Cuma, genelde Cuma günleri borsada işlem yapmak pek güvenli görülmez. Çünkü haftasonları ne olacağı belli olmuyor, süpriz bombalar patlayabiliyor... Piyasa kapandığında dikkatimi çeken hisseler olursa paylaşmaya çalışırım. Haftasonu paylaşma olasılığım daha fazla.

Şuan baktığım bi kaç hisse için alış sinyali oluşmuş değil, mesela ASELS için kısa vadede (1 ay gibi bir sürede biraz düşüş bekliyorum ya da fonksiyonum durağan piyasada ASELS hissesinin oturaklı bir alış pozisyonuna gelmesini işaret ettiğinde devreye girebilirim. ) Şuan izleme listemdeki neredeyse her hisse pahalı ya da düşüşe devam der gibiler... Aslında ben % 99 sadece ASELS'le ilgileniyorum şu aralar, alış fırsatı geldiğinde alıp, satış sinyali geldiğinde satıyorum, acele etmiyorum, acele edince zarar ediyorum, ne alırken ne de satarken aceleci davranmıyorum.

Özel olarak bakmamı istediğiniz hisseler varsa belirtebilirsiniz, hisse tarama şuan yapamıyorum, önceden güvendiğim 10-15 hisseye sadece bakıyorum.

ASELS için alım fırsatı Pazartesi olabilir, ibb 2.dalga operasyonu yapıldı çünkü... Eğer borsa güzel bir düşüş yaparsa fırsat alım noktaları oluşabilir... :)

ASELS için alım fırsatı Pazartesi olabilir, ibb 2.dalga operasyonu yapıldı çünkü... Eğer borsa güzel bir düşüş yaparsa fırsat alım noktaları oluşabilir... :)
Geçen 115 konuşmuştuk seninle güzel alım oldu 135e çıkmıştı

Nerden ulaşabiliriz sana Instagram vs bişey var mıdır
Yatırım danışmanlık hizmeti vermiyorum, sadece bu forumda ve bu konuda bilgi paylaşımı yapıp üzerine bir de muhabbet ediyoruz, hepsi bu :)

Youtüp, insta filan hesabım yok, ben işime bakar, paramı kazanmak için çalışırım, uygun zamanlarda da fikirlerimi sizlerle paylaşırım, belki yararlanan olur diye ama tekrardan uyarıyorum; YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Biliyorum hocam sadece muhabbet etmek için sormuştum ☺️
Bende de 10000 ASELSAN var maliyet 7.781 ☺️
Maliyetiniz çok güzel, çok güzel kar şuanda :D

Uzun vadeli işlem yapmışsınız ve ASELS uzun vadede de kimseyi üzmedi, ben şuana kadar ASELS ten uzun vadede üzülen duymadım, görmedim... uzun vadeden kastım yıllık vadelerdir. Başarılar, bol kazançlar :)

Aselsan hükümet değişmedikçe kimseyi içeride bırakmaz diye düşünüyorum bende alan zarar etmez belki az kazandırır.Al-Satçılar her fiyata dikkat etmeli tüm kağıtlarda

Aselsan hükümet değişmedikçe kimseyi içeride bırakmaz diye düşünüyorum bende alan zarar etmez belki az kazandırır.Al-Satçılar her fiyata dikkat etmeli tüm kağıtlarda
ASELS uzun vadede işlem yapmak isteyenler için ben tek geçerim :)

Zaten ben de ASELS üzerinden uzun vadeli belli bir miktar (%50-75) arası yatırım yapacağım. Daha önce orta vadede yani aylık ASELS yatırımlarım olmuştu ama artık yıllık olarak da düşünüyorum, her ay da ekleme yapabilirim. Emeklilik sigortası hatta ömürlük yatırım olabilir. :blobdance:

Geri