manisfesto
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Anladım teşekkür ederim yinede
Şuanda alınabilcek bir hisse tavsiyesi var mıdır düşükten ?
Bugün Cuma, genelde Cuma günleri borsada işlem yapmak pek güvenli görülmez. Çünkü haftasonları ne olacağı belli olmuyor, süpriz bombalar patlayabiliyor... Piyasa kapandığında dikkatimi çeken hisseler olursa paylaşmaya çalışırım. Haftasonu paylaşma olasılığım daha fazla.Varmı güvenli yatırım yapabileceğimiz şeyler şuanlık
Geçen 115 konuşmuştuk seninle güzel alım oldu 135e çıkmıştıASELS için alım fırsatı Pazartesi olabilir, ibb 2.dalga operasyonu yapıldı çünkü... Eğer borsa güzel bir düşüş yaparsa fırsat alım noktaları oluşabilir...![]()
Nerden ulaşabiliriz sana Instagram vs bişey var mıdırASELS için alım fırsatı Pazartesi olabilir, ibb 2.dalga operasyonu yapıldı çünkü... Eğer borsa güzel bir düşüş yaparsa fırsat alım noktaları oluşabilir...![]()
Yatırım danışmanlık hizmeti vermiyorum, sadece bu forumda ve bu konuda bilgi paylaşımı yapıp üzerine bir de muhabbet ediyoruz, hepsi buNerden ulaşabiliriz sana Instagram vs bişey var mıdır
Bende de 10000 ASELSAN var maliyet 7.781Biliyorum hocam sadece muhabbet etmek için sormuştum![]()
Maliyetiniz çok güzel, çok güzel kar şuandaBiliyorum hocam sadece muhabbet etmek için sormuştum
Bende de 10000 ASELSAN var maliyet 7.781![]()
ASELS uzun vadede işlem yapmak isteyenler için ben tek geçerimAselsan hükümet değişmedikçe kimseyi içeride bırakmaz diye düşünüyorum bende alan zarar etmez belki az kazandırır.Al-Satçılar her fiyata dikkat etmeli tüm kağıtlarda