Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

ASELS için hala beklemedeyim, yarın acaip önemli bir gün olacak gibi görünüyor:

TRUMP : Perşembe günü İstanbul'da olabilirim çünkü Putin ben gelmez isem gelmem diyor...

PUTİN: Trump gelmez ise zelensky şaklabanı ile görüşmem...

ERDOĞAN: Barışa ev sahipliği yapmaya hazırız...

zelnesky: Putin'i bekleyeceğim, daha aşağısını kabul etmem...

14 Mayıs 2025 Çarşamba anlık veriler:

2025-05-14_16-36.webp

Altın 4.000,00 TL'nin altına indi uzun bir süre sonra...

Yarın Ukranya'nın paylaşım anlaşması yapılacak bence, en azından bu yönde ilk antlaşma için kollar sıvanacak... zelensky hiç kimsenin umrunda bile değil, ülkedeki toprakları esas görüşecekler, Amerika alcağını aldı, aslında Rusya da aldı baya bi toprak, Türkiye ne aldı acaba 🤣

14 Mayıs 2025 Çarşamba kapanış verileri:

2025-05-14_20-08.webp

Neredeyse tüm savunma sanayi hisseleri yarını bekliyor gibi, Putin gelir mi bilinmez ama gelir ise bi miktar daha belki düşüş olabilir herhalde, bilinmezlik çok, hayırlısı diyelim. :)

15 Mayıs 2025 Perşembe anlık veriler:

2025-05-15_12-12.webp

ASELS sabah açılışta ani bir fırlama yaptı ama hemen ardından aynı tarzda düştü, doktorlar kendi haline bırakın diyor 🤣

15 Mayıs 2025 Perşembe kapanış verileri:

2025-05-15_20-39.webp

ASELS sabah yukarı doğru fırladı, akşam da tam tersi aşağı çakıldı 🤣

Yalnız geliyor gelmekte olan :) Sıkı durun...

1747331555834.webp

Yarın tehlikeli bir gün, alış sinyali gelebilir ama hafta sonuna giriş günü olduğundan çok risk barındıra da bilir... Bakalım.

Dün yazdığım gibi, ASELS alış sinyali verdi 137,00 TL civarından ama Cuma riskli gün olduğundan alış yapmadım. :) %5'e yakın da yükseldi... Cuma günü genelde alış-satış yapmam, haftasonu nedeniyle, hayırlısı olsun.

Anlık veriler ise şu şekilde:

2025-05-16_12-24.webp

Hocam MGROS için bi yorumun var mı? Uzun vade de alınır mı?

Hocam MGROS için bi yorumun var mı? Uzun vade de alınır mı?
2025-05-16_17-24.webp

Grafiğe göre bir inip bir çıkıyor, zikzak çiziyor... Uzun vade için ben bu hisse için bi şey diyemem çünkü aşırı derecede çok bilinmeyen unsur var. Grafiğe göre çıkış için hazırlanıyor ama borsa da yükseliş gösterir ise belki eşlik edip yükselebilir. Destek ve direnç çizgileri çizebildim bir de, dahası ancak bu :( Hesaplama formülüm de aylık bazda yani orta vadede yükselebilir diyor ama güçlü alış sinyali değil, normal düzeyde ...

Hafta içi mi beklenmeli?
Daha önce de yazdım, ben yatırım danışmanlığı gibi bir hizmet vermiyorum sadece muhabbet şeklinde analiz paylaşıyor, istatistik tutıyoruz. Yatırımlarınızı bana göre değil kendi fikir ve durumlarınıza göre ayarlamalısınız. Size hiç bir şekilde zarar ziyan vermek istemem, o yüzden sadece kendiniz kendi yatırımlarınızı şekillendirmelisiniz. Ben karışmam.

Yazdıklarım sadece beni bağlar, sizleri değil... Sizler tümüyle bana güvenmemelisiniz, kendi başınıza yatırım kararları vermelisiniz. O yüzden tekrar yazıyorum, hangi gün, hangi saatte, hangi hisseyi, kaçtan almalıyım gibi bir hizmeti sadece YATIRIM DANIŞMANLIĞI yapanlar verir, ben kesinlikle böyle bir şey yapmam, zaten yapamam, resmi bir ünvanım, görevim yok bu yönde.

Burda belirttiğimiz şeyler, hikaye tarzında alış satış maceralarımız, kazandıklarımız ve kaybettiklerimiz şeklinde genelde, bir çoğu da istatistiktir. Şu hissenin şirketi sağlamdır, KAP haberlerine baktığımızda hem istikrarlı hem de güçlüdür diyoruz mesela... Ya da ben şu hisse için şunu düşünüyorum der, kazanırsam da buraya genelde yazarım, kaybedersem de yazabilirim ama asla size bunu önermiyorum, bu ciddi bir iştir, sorumluluktur.

Siz kabul etseniz de ben asla böyle bir işe girmem, kabul etmem. Muhabbetten öteye gitmeyelim lütfen o yüzden...

Daha önce de yazdım, ben yatırım danışmanlığı gibi bir hizmet vermiyorum sadece muhabbet şeklinde analiz paylaşıyor, istatistik tutıyoruz. Yatırımlarınızı bana göre değil kendi fikir ve durumlarınıza göre ayarlamalısınız. Size hiç bir şekilde zarar ziyan vermek istemem, o yüzden sadece kendiniz kendi yatırımlarınızı şekillendirmelisiniz. Ben karışmam.

Yazdıklarım sadece beni bağlar, sizleri değil... Sizler tümüyle bana güvenmemelisiniz, kendi başınıza yatırım kararları vermelisiniz. O yüzden tekrar yazıyorum, hangi gün, hangi saatte, hangi hisseyi, kaçtan almalıyım gibi bir hizmeti sadece YATIRIM DANIŞMANLIĞI yapanlar verir, ben kesinlikle böyle bir şey yapmam, zaten yapamam, resmi bir ünvanım, görevim yok bu yönde.

Burda belirttiğimiz şeyler, hikaye tarzında alış satış maceralarımız, kazandıklarımız ve kaybettiklerimiz şeklinde genelde, bir çoğu da istatistiktir. Şu hissenin şirketi sağlamdır, KAP haberlerine baktığımızda hem istikrarlı hem de güçlüdür diyoruz mesela... Ya da ben şu hisse için şunu düşünüyorum der, kazanırsam da buraya genelde yazarım, kaybedersem de yazabilirim ama asla size bunu önermiyorum, bu ciddi bir iştir, sorumluluktur.

Siz kabul etseniz de ben asla böyle bir işe girmem, kabul etmem. Muhabbetten öteye gitmeyelim lütfen o yüzden...
Muhabbet amaçlı sormuştum aslında ben az önce alım yaptım

Buraya yazarken orayı kaçırmışım 😅 Yine kapanışa doğru baya düşmüş... Hayırlısı.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
16 Mayıs 2025 Cuma borsa kapanış verileri:

2025-05-16_18-06.webp

Ben zaten haftasonu Putin - Trump olaylarını takip edeceğim. :) Barış olursa farklı, olmaz ise farklı bir durum ortaya çıkar. O yüzden biraz daha bekleyeceğim. Ama Pazartesi önemli bence, bi şeyler belli eder kendini, en azından Putin işi savsaklıyor mu yoksa savsaklamıyor mu iyice belli olur, ona göre de icraat, aksiyon almaya bakarım :)

Bu arada EDİ BÜDÜ olayı :

2025-05-16_18-10.webp

edi rama meloniyi böyle karşılamış 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4