BOŞANMA DAVASI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zor bir durum çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun.

kolay gelsin hocam bu zamana kadar nasıl dayandınız ondayım ben şuan
çok geçmiş olsun.
bilmiyorduk ki kardeşim hal ve hareketleri çok değişti değişince attı kafam araştırmaya başladım. yavaş yavaş düğüm gibi çözülmeye başladı he rşey .Teşekkür ederim inşallah kolay gidecek :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zor bir durum çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun.
teşekkür ederim hayat hep güzel gitmiyor önemli olan art niyetli olan insanlarla olmamak.

ya burası teknoloji forumu arkadaşım boşanma nedir ya? Avukat mı dizelim sana?
Burası teknoloji forumu da olsa "Konu Dışı" diye bir bölüm var. Arkadaş burada istediğini paylaşabilir.

senin yazdıklarınla bilgilerimi birleştirdim hak verdi uğraşmayacağı için çok indirim sağladı
Aslında hak verdi değilde, senin bilinçlendiğini görünce fiyatı düşmüş. Ama hala aynısını söylüyorum. Zaten ünlü avukat dediğin kişi yapmıyacak senin işini. Hatta mahkemeye bile bürodan başka avukat gönderebilir. Benim şahsi kanaatim ünlü felan olmayan normal avukat bulman.

Aslında hak verdi değilde, senin bilinçlendiğini görünce fiyatı düşmüş. Ama hala aynısını söylüyorum. Zaten ünlü avukat dediğin kişi yapmıyacak senin işini. Hatta mahkemeye bile bürodan başka avukat gönderebilir. Benim şahsi kanaatim ünlü felan olmayan normal avukat bulman.
anlaşma da birebr onu isteyeceğiz yapmazsa başka avukat tutacağız . birebir o gelecekse zaten veririm o paray ı anca

ya burası teknoloji forumu arkadaşım boşanma nedir ya? Avukat mı dizelim sana?
Sadece Teknoloji forumu değil burası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun bu arada. :(

@snowfoxstache
Şahsi fikrini kendini sakla git istediğin bölümde takıl.
Burası konu dışı adam istediği konuyu açar kurallara uygun olduğu sürece. Gir diğer teknoloji forumlarının konu dışına bi göz gezdir istersen. Adı üstünde KONU DIŞI kimsenin konusunu baltalama ve bence en iyisi mesajlarını silip başlıktan çık git.
yoo

Merhaba arkadaşlar.Annem babamdan zina sonucu boşanma kararı verdi.Zinayı ispatlayacak bütün dellileri topladık.Annem ünlü bir boşanma davası avukatı tutmak istiyor fakat avukat biraz iyi salladı 24 bin TL dedi.Ünlü ceza avukatları bile o kadar para almıyorken bu avukatın bu kadar alması normal mi?
Mahkeme masrafı:3.000tl
Avukat mastarfı:450tl
Ne diyelim üzücü bir durum keşke iş buralara kadar hiç gelmeseydi fakat 24 bin tl olacağını zannetmiyorum şahsen :(

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri