Neler Yeni

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

3-Dezavantajları varsa nelerdir

Shix2x

80+ Bronze
5 10cm için o kadar aciya değer mi hocam? Bazi videolardan gördüğüme göre çok fazla acı var ve genellikle pisman oluyor yaptıranlar. Eskisi gibi olamiyorsun atiklik vb.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
bence gerek yok, gereksiz acı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Alperen Yılmaz
Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

Hocam 25 yaşında ameliyat olmak yerine 25 yaşına kadar boyunuzu uzatmaya çalışın

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

Bende senle hemen hemen aynı boylardayım ama kesinlikle bu acıya değeceğini, bu zahmete değeceğini düşünmüyorum. Bi yerde eksiksen başka alanda iyi olmalısın. İnsanların yarattığı algı yüzünden hayatından büyük kararlar vermeye gerek yok. Ayrıca o boyda vücut geliştirme yaparsan sende hayvan gibi olursun emin ol o daha çok hoşuna gidiyor insanın.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

bence boyun o kadar kısayda direkt trans kadın olabilirsin. boy uzatmak yerine kadın olabilirsin

Rulep

80+ Gold
Sen bu düşünceye iten ne oldu

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
bence boyun o kadar kısayda direkt trans kadın olabilirsin. boy uzatmak yerine kadın olabilirsin
??? Komikmisin Knk sen ay kıyamam😂🤣
Sen bu düşünceye iten ne oldu
Hocam Yani Etrafımdaki insanlar Ailem'de başta olmak üzere boyum yüzünden Laf eder oldu

Ayrıca Ben evin en büyügüm benden bir küçük olan kardeşim 1.87 falan ondan küçüğü 15 yaşında o da 1.78 falan Yani koyuyor insana bir yerde'de

Çok acıdığını duymuştum. Her şeyden önce plaklarınız kapandı mı ona baktırın.
Hocam geçen sene baktırmıştım 17 yaşım'da iken geçen sene Eylül ayında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam O zaman kemik yaşımın 16.5 olduğunu söylemişlerdi Biraz daha uzarsın demişlerdi ama bir fark olmadı belki'de okul+ YKS hazırlık vs. Derken Çok ta boy uzatmak için bir şey yapamadım Acaba şuan Yapsam Uzarmıyım aradan bir sene geçti herhalde orantılı gidiyorsa kemik yaşım 17.8'dur herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
...
Hocam geçen sene baktırmıştım 17 yaşım'da iken geçen sene Eylül ayında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam O zaman kemik yaşımın 16.5 olduğunu söylemişlerdi Biraz daha uzarsın demişlerdi ama bir fark olmadı belki'de okul+ YKS hazırlık vs. Derken Çok ta boy uzatmak için bir şey yapamadım Acaba şuan Yapsam Uzarmıyım aradan bir sene geçti herhalde orantılı gidiyorsa kemik yaşım 17.8'dur herhalde
Hayırlısı hocam. Umarım uzarsınız.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

Kardeş zaten boyun aşırı kısa değil, 170 sayılırsın ve normal bir boy. "Günümüzde uzun olmamak = Kısa olmak" sanılıyor, halbuki ortada "Normal boy" diye bir şey de var. Bence bir erkek olarak 165'ten kısa olmadığın sürece hiç sorun yok, he ondan kısa isen mesela 155-160 civarı, ancak o zaman yapılabilir belki aşırı kafaya takıyorsan. Boyu boşver, bir arkadaşım vardı adamın boyu normalden bile kısa ama efsane vücut yapmıştı, kendine güvenli, her gün farklı kızla takılıyordu, kafada bitiyor olay. Bu arada senin yaşın zaten daha 18, şu an belki elinden geleni yapsan biraz daha uzayabilirsin.

Rulep

80+ Gold
Hocam Yani Etrafımdaki insanlar Ailem'de başta olmak üzere boyum yüzünden Laf eder oldu

Ayrıca Ben evin en büyügüm benden bir küçük olan kardeşim 1.87 falan ondan küçüğü 15 yaşında o da 1.78 falan Yani koyuyor insana bir yerde'de
Ben sosyal medya etkisi falan zannetim senin durum farklı Koyması cidden normal de kardeşlerinle aranda bu kadar fark olması doktor değilim ama bana normal gelmiyor ya öz kardeşlerin değil ya da büyüme hormonunda sorun var artık 18 ine gelmişsin bu saatten sonra yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum ameliyat işi kesinlikle mantıklı bir şey değil

Top Bottom