Slow mo eklenir genelde guzel editlere bu editi ben begenmedim bana abartılı birseyler lazım soylegenelde 60fps 1080p oluyor
Bir editör olarak after effect tavsiye ederim tabi ben mobilden genellikle baya zorlanıyorum ondada alight motion ve capcut fln kullanıyorumvalorant immortal 2-3 seviyesinde bir oyuncuyum eskiden espor oyuncusu olmak istiyordum ama hem mental hem psikolojik olunca takımdan atılınca böyle videolar yapmak istiyorum sadece nasıl yapabilirim ? (hangi programlar vb.)
böyle vuruşlarım çok fazla var
Bunlar kayıtları 90-120-144FPS falan alıyor o yüzden slow-motion yapsalar bile hala 60FPS gibi görünüyor. Sonrasında montajı bitirdikten sonra projedeki videonun tamamına RSMB veya benzeri bir efekt atıp renderini alıyorlar. O yüzden böyle editler akıcı.Slow mo eklenir genelde guzel editlere bu editi ben begenmedim bana abartılı birseyler lazım soyle
Ve direk bunu eskiden bu editlerden yapan editor arkadasimdan aldim bu bilgiyi slow mo lar daha guzel gozukuyo yuksek fps li kayot alınca diye hatirliyorum
teşekkürler after effects öğrenmeye başladımBir editör olarak after effect tavsiye ederim tabi ben mobilden genellikle baya zorlanıyorum ondada alight motion ve capcut fln kullanıyorum
teşekkür ederim benim zaten sistemimde yetiyor dediğiniz gibi yapıcağım kalite önemli sonuçtaBunlar kayıtları 90-120-144FPS falan alıyor o yüzden slow-motion yapsalar bile hala 60FPS gibi görünüyor. Sonrasında montajı bitirdikten sonra projedeki videonun tamamına RSMB veya benzeri bir efekt atıp renderini alıyorlar. O yüzden böyle editler akıcı.
Bu arada fragmovilerde RSMB kullanmanızı tavsiye ederim 60FPS videosunu 90-100FPS gibi gösteriyor.
Hocam ben de crack kullanıyorum, hiç para vermeye de niyetim yok.iyi ama pahalı. torrent indirmek en mantıklısı zamunda var ben yıllarca kullandım sonra saçma birşeyden virüs yedim foruma katılmamı sağladı
İts illegal. U know?Hocam ben de crack kullanıyorum, hiç para vermeye de niyetim yok.
Şaka bir yana bende edit yapmak istiyorum ama vakit yok kiHocam ben de crack kullanıyorum, hiç para vermeye de niyetim yok.
Yes I Knowİts illegal. U know?
Post automatically merged:
Şaka bir yana bende edit yapmak istiyorum ama vakit yok ki![]()