O zaman kisa oluyorsun ben 9u htirlamiyorumda 8de 1.59dum ama uzarsn moral bizmErkek
Bizim bir arkadaş vardı lisede biz lise 1 iken bu baya kısaydı şimdi lise 4 e geçtik bize yaklaşıyor o kadar sorun etme geç büyüyorsundurArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
Lise 2'yim 1.76Arkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
öyle sanki biraz spora git bol bol protein tüket uzarsın ben öyle yaptım 1 senede 20 cm attım 160 tım Lise birde spora gittim lise ikide 180 oldumArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
ben boyumu yaklaşık 2 aydır ölçmedim şimdi ölçerdim de 10 saat metreyi aramak istemiiyorumbende mart 1 1.67 şş
Mesaj otomatik birleştirildi:
7.sinifa geçtim 1.67
bende kendimi 1.60 sanıyordum bı baktım 1.67 olmuşum ergenlikten sanırımben boyumu yaklaşık 2 aydır ölçmedim şimdi ölçerdim de 10 saat metreyi aramak istemiiyorum
Ben lise 3 e geçtim boy 167 nasıl??Arkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
'' beni tanıyın '' diye konuda açmıştı.harbi bide geçen 300 TL bütçesi olan birine fury x önermişti bütçenin yükseltebilirsin diye lol
baya kısa knk ben 10a geçtim 1.80 imArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
7den beri 1.60 im lise 3 e gidiyorum şuanArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim