Neler Yeni

Boyum uzamıyor mastürbasyon boy uzamasını etkilermi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Boy tamamen genetik. Mastürbasyon bağımlısı olma. Boyuna değil değiştirebileceğin şeylere kafa yor enerjini oraya harca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
Asosyalsen ve her gün dışarıya çıkmıyorsan vitaminsizlikten kaynaklanıyor
Alakası yok kanka Bizim komşunun oğlu var 1.80 kalıplı 6 senedir kapıya çıkmıyor sadece arada ekmek almaya giderken görüyorum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ulan hep kısaboylu oldum hep
Ya beyler ne yapsam uzamıyor tabi genetikte ne kadar uğraşsamda aslında genetiğim o kadar kötü değil
Boyum çıplak ayak 161 162 fln 15 yaşıma yeni girdim bütün arkadaşlarım en az 175 bu boy sıkmaya başladı cidden
Baba çıplak ayak 175 anne 155 amca 180 dayılar 165 170 ailede anne tarafı kısa baba tarafı uzun kişiler var dayımın oğlunun annesi 150 babası zar zor 170 benle yaşıt 175 bide şişman
1 aydan fazladır evde dışarda spor yapıyorum 58kgyim bol bol su içiyom tonla protein alıp hareket yapıyorum ama olmuyo 1 ay kısa diyebilirsiniz ama şubattan beri uğraşıyorum
ve mastürbasyon boy uzamasını engellermi
ergenliğe girdim diyebilirim tüylenmeler var bıyık ta var ama sakal yok
az cek

Alakası yok kanka Bizim komşunun oğlu var 1.80 kalıplı 6 senedir kapıya çıkmıyor sadece arada ekmek almaya giderken görüyorum
ulan ben niye büyümedim ama knk alakası olabilir belki biraz daha iyi olsa 5cmdaha uzun olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boy tamamen genetik. Mastürbasyon bağımlısı olma. Boyuna değil değiştirebileceğin şeylere kafa yor enerjini oraya harca.
ne gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
ulan ben niye büyümedim ama knk alakası olabilir belki biraz daha iyi olsa 5cmdaha uzun olurdu
Kanka illaki alakası vardır ama bence 5cm kadarda etkilemez çok yemek le alakası olabilir çocuk herşeyi yiyor ama bu işin %90 ı bence genetik

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam boy konusunda ne yapabilir yeterince harekette yapıyorum.
Ben çeşitli egzersiz yapıyorum şöyle sıralayabiliriz

1. Barfiks demirinde asılma ayakları çapraz şekilde ileri geri yaparak 1 dk boyunca asılı kalıyorsun sonra 30sn dinleniyorsun bunu 3 set yapıyorum
2. Plank hareketi 1dk düz plank yapıyorum sonra hiç dinlemeden yan plank ayakları iyice ileri uzatıp açıp kapayarak yapıyorum 1 er dk yanlari yaparak
3. Hareket ise şınav pozisyonunda ayakları kendine çekip bırakıyorsun hızlıca merdiven çıkar gibi Ayn sağ sol hızlıca kendine çekip iyice geri atıyorsun 1dk da bu 30sn dinlen 3 set yine

He ama en büyük etken genetik unutma bunlar sadece takviye olabilir beslenme de çok önemli et ve süt ürünleri balık badem ceviz fındık bol su içmek yüzme çok etkili hemde en etkilisi diyebilirim oraya gidebilirsin kısaca spor boy uzatır spor da yapabilirsin

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
Hocam o öyle olmuyor d vitamini alamayınca vücut bozulmaya başlıyor genetik boyunu her türlü alırsın önemli olan o genetiğe + boy eklemek 3-3.5 yıldır doktor doktor geziyorum 2016 den beri dışarı falan çıkmıyorum çok nadir okulda da yatıyordum dışarı hiç çıkmazdım ergenlikte sorun yok ama büyüyünce sıkıntıyı görüyorsun tiroit - testesteron b12-demir-çinko-folik asit- vitamin d - magnezyum gibi bir çok vitamin ve mineralde sıkıntıya giriyorsun bu da boy-kilo-sakal veya kıllanmada sorun yaratıyor benim babam 1.75 ben 1.74 kardeşim 1.80 kardeşim benim yaptıklarımın hiç birini yapmadı sürekli uzuyor 15 yaşında 1.80 her şeyi geçtim tr doktorları sayesinde 3 yılda bu sorunları çözebildim o yüzden asosyallik çok fark ediyor

yusuftheayay

80+ Bronze
kimse hiç bir şeye saygı durmak zorunda değl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ah yavrum benim küçük kapitalist baranım sen aykırımı oldun he abisi, büyü biraz gerçek dünyaya atıl askerine git erkek ol ozaman sana seve seve öğretirler saygıyı ailenden almadığın terbiyeyi alırsın orada. Gerçek dünya ana kucağına benzemez.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Bazıları burada milli oldum falan diyor ülkede ne ahlak kalmış ne ar ne namus. o Milli oldum diyenlere sözüm başkaları da sizin bacılarınızla milli oluyor meraklanmayın. aferin devam devammmmmm

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Ulan hep kısaboylu oldum hep
Ya beyler ne yapsam uzamıyor tabi genetikte ne kadar uğraşsamda aslında genetiğim o kadar kötü değil
Boyum çıplak ayak 161 162 fln 15 yaşıma yeni girdim bütün arkadaşlarım en az 175 bu boy sıkmaya başladı cidden
Baba çıplak ayak 175 anne 155 amca 180 dayılar 165 170 ailede anne tarafı kısa baba tarafı uzun kişiler var dayımın oğlunun annesi 150 babası zar zor 170 benle yaşıt 175 bide şişman
1 aydan fazladır evde dışarda spor yapıyorum 58kgyim bol bol su içiyom tonla protein alıp hareket yapıyorum ama olmuyo 1 ay kısa diyebilirsiniz ama şubattan beri uğraşıyorum
ve mastürbasyon boy uzamasını engellermi
ergenliğe girdim diyebilirim tüylenmeler var bıyık ta var ama sakal yok

acele etme, zamanla uzayacaktır. Her şey bir anda olmaz. Moralin bozulmasın, spor yapmaya devam et. Ağırlıklardan ziyade basketbol ve calisthenics ile uğraşabilirsin.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam