yrdmpls
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Mameti başçık
dostum mastrubasyonun bu konu ile alakası yok bu 1 2. fazla kas kütlesi koymak senin ergen çağında kemiklerinin istediği boy uzatmasını engeller senin yaşlarında iken benim bir arkadaşım var 2 kısa kardeş bir yaz sonrası bir baktım biri beni geçmiş genetik farklılıkta kendine boy uzatma istiyorsan spora kas kütlesi kazanmak için yada sağlıklı yada biraz daha güçlü olunmak için gidilir boy uzaması istiyorsan basketbol bol 3 lük yüzme serbest olarak ve voleybol önerebilirim barfiks barında yüksek süreli uzun durursan omurgandaki kemikler açılır rahatlarsın.Bunun dışındada birden boy atlayabilirsin 18 e kadar yolun var yüksek boy uzamalı 22 de son buluyor 18 den 22 ye kadarda ufak çaplı uzarsın ama yine uzaman devam ederUlan hep kısaboylu oldum hep
Ya beyler ne yapsam uzamıyor tabi genetikte ne kadar uğraşsamda aslında genetiğim o kadar kötü değil
Boyum çıplak ayak 161 162 fln 15 yaşıma yeni girdim bütün arkadaşlarım en az 175 bu boy sıkmaya başladı cidden
Baba çıplak ayak 175 anne 155 amca 180 dayılar 165 170 ailede anne tarafı kısa baba tarafı uzun kişiler var dayımın oğlunun annesi 150 babası zar zor 170 benle yaşıt 175 bide şişman
1 aydan fazladır evde dışarda spor yapıyorum 58kgyim bol bol su içiyom tonla protein alıp hareket yapıyorum ama olmuyo 1 ay kısa diyebilirsiniz ama şubattan beri uğraşıyorum
ve mastürbasyon boy uzamasını engellermi
ergenliğe girdim diyebilirim tüylenmeler var bıyık ta var ama sakal yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
uyku çok kısıtlı bir sürede hormon salgılar buarada ergenlikte uyku çok öenmlidir yeterki kadar uyursan vücüdunun yükseltmesi gereken parçalarına odaklanma zamanını arttırsın ama geç yatıp erken kalkarsan vucüt sersem sepelek kalkar buda onun hormonsal büyümü bölümüne yoğunlaşmasını engeller.uyku o kadar önemlimi