Testesteron yükseltme diye bir şey mi vardı o kadar kolaysa biz niye kısa kaldık size de mantıklı geliyor muattığım kanalda videosu var.
Testeron Seviyesi nasıl yükseltilir diye.

Testesteron yükseltme diye bir şey mi vardı o kadar kolaysa biz niye kısa kaldık size de mantıklı geliyor muattığım kanalda videosu var.
Testeron Seviyesi nasıl yükseltilir diye.
Yapmasan bile rüya ile atıyorsun dostum.Ben hiç mastürbasyon yapmadım hayatım boyuncaşimdi alay etmeyinde 17 yıllık hayatımda 1 kere bile o işi yapmadım bilmiyorum bu benim için en iyi şey herhalde bilmiyorum bilmekte istemiyorum
![]()
Kanki genetiğin 1.70 ise sen istedigin kadar zorla hormon takviyesi almadan 1.70i geçemezsin yoksa herkes ister 1.85 1.90 olmakbırakabilirim ama dediğiniz şeye bulaşmadan olmaz
testersteron komple gelişimi etkiliyor deme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15e yeni girdim
170 yetmez knk 10.sınıf geççem eylülde daha 160ım
sadece genetikmiKanki genetiğin 1.70 ise sen istedigin kadar zorla hormon takviyesi almadan 1.70i geçemezsin yoksa herkes ister 1.85 1.90 olmak
senin taşaklar 30 kilo olmuşturBen hiç mastürbasyon yapmadım hayatım boyuncaşimdi alay etmeyinde 17 yıllık hayatımda 1 kere bile o işi yapmadım bilmiyorum bu benim için en iyi şey herhalde bilmiyorum bilmekte istemiyorum
![]()
lan ne alaka buna uyarımı atılır ***** küfürmü oluyo yazık kafanızasenin taşaklar 30 kilo olmuştur![]()
Beyine zararı fiziksel olarak yok, Psikolojik olarak var, oda senin iradenin gücüne bağlı, Sapık biriside olursun sexüel bağımlısıda,ama iraden güçlüyse benim gibi kızlardan zor etkilenirsinBoy uzamasını bilmem ama, beynine zarar veriyor belki dolaylı yoldan etkiler, mastürbasyonu bırak.
3 snlik zevk içinde günaha girmemiş olursun
olm üzüldüm la kaç uyarı puanı gelmişsenin taşaklar 30 kilo olmuştur
lan ne alaka buna uyarımı atılır ***** küfürmü oluyo yazık kafanıza
isterse ban atsınlar *** yeni hesap açarız ota boka uyarı atıyolar atıyolarolm üzüldüm la kaç uyarı puanı gelmiş
1se sorun yok
olm gene atmışlaristerse ban atsınlar *** yeni hesap açarız ota boka uyarı atıyolar atıyolar
kanka noldu boyun uzadı mı çekmeye devam mıolm gene atmışlar
yok la devam çekmeyekanka noldu boyun uzadı mı çekmeye devam mı
ulan ya daha uzun ihtimali yokmu iyi beslenir hareket yaparımBende senelerce gezdim bu konularda.
Ama genetikten başka bir şey değil.
Sana boyunu tahmini olarak söylersem 1.72 falan olacaksın...
Kendi görüşüm, bende o boydayım sınıfın en kısası hep bendim![]()