- Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışıyor.öyle değil rgblerden bahsetmiyorum. Num ışığı falan geliyor mu. minik bi ışık var ya
çalışıyor.öyle değil rgblerden bahsetmiyorum. Num ışığı falan geliyor mu. minik bi ışık var ya
O zaman sistem açık sadece görüntü alamıyorsun.çalışıyor.
ekran kartı geldi buzz u taktım ses 1uzun 3 kısa şeklinde. , başka kasada görüntü var, bende yok.O zaman sistem açık sadece görüntü alamıyorsun.
Ekran kartı arızası veriyorekran kartı geldi buzz u taktım ses 1uzun 3 kısa şeklinde. , başka kasada görüntü var, bende yok.
ekran kartı sağlam ama, başka pc açıyor. birde sistem ısınıyor.Ekran kartı arızası veriyor
Pci express slotunda sorun olamaz mıekran kartı sağlam ama, başka pc açıyor. birde sistem ısınıyor.
anakart ı diyorsanız olamaz, yeni . ekran kartı çalışıyor. ramı çıkarınca sadece dıp dıp diyo sonsuz ötüyor.Pci express slotunda sorun olamaz mı
Hayır ekran kartını taktığımız slot arızalı olamaz mı kendi kartınızdaanakart ı diyorsanız olamaz, yeni . ekran kartı çalışıyor. ramı çıkarınca sadece dıp dıp diyo sonsuz ötüyor.
hayır , 0 anakart . lehimler felan yerinde slotun içi tam.Hayır ekran kartını taktığımız slot arızalı olamaz mı kendi kartınızda
Bence anakart kaynaklı gibi ya.hayır , 0 anakart . lehimler felan yerinde slotun içi tam.
hocam anakartın yanında bios cd si geldi ama benim pc cd siz o yüzden olabilirmi bios u güncelleyemiyorum , sadece pili var.Bence anakart kaynaklı gibi ya.
Biosu cdden güncellemeyeceksin kihocam anakartın yanında bios cd si geldi ama benim pc cd siz o yüzden olabilirmi bios u güncelleyemiyorum , sadece pili var.
bilmem cd geldi anakartın yanında ekran kartı cok mu eski acaba. Anakartdan olma ihtimalı cok düşük.Biosu cdden güncellemeyeceksin ki